ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

DOTA 2. Na’vi va juca finala la ESL Germany One! Cine a făcut diferența în duelul cu Vikin.gg

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 13:14 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 14:07

Na’vi va juca finala pe culoarul superior la ESL Germany One.. V-Tune a fost imposibil de oprit de către cei de la Vikin.gg.

Pentru Na’vi evoluția de la acest turneu este o surpriză plăcută, mai ales că echipa este formată din jucători aflați în probă. Aceștia s-au descurcat însă mai mult decât onorabil, după ce au învins OG, acum au mai depășit un adversar dificil. 

Victorii pe linie pentru Na’vi

Secretul victoriei a fost Alik „V-Tune” Vorobey, imposibil de oprit cu Phantom Assassin. Acesta a făcut diferența cu evoluția lui, mai ales în confruntările de echipă. Prima rundă s-a încheiat după 40 de minute, dar a doua a mers și mai bine pentru Na’vi. Adversarii au fost demoralizați și nu au pus probleme. Na’vi a încheiat runda – și partida – cu doar 8 deaths, iar V-tune, cu Drow Ranger a fost iar invincibil. 

Înfrângerea înseamnă că vikin.gg merge pe culoarul inferior, acolo unde vor juca contra celor de la Liquid, iar învingătoarea va întâlni apoi Team Secret. Aceștia au reușit să câștige, 2-0, cu Alliance, echipă ce a părăsit turneul, dar nu cu mâna goală, ci cu 15.000 de dolari. 

Citește mai multe știri din eSports: 

Este oficial: echipa lui Casemiro va juca în turneele de CS:GO

7 jucători de CS:GO din Australia au fost suspendați pentru un an

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează