ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Noul erou din League of Legends a fost lansat oficial!

Samira vine oficial în League of Legends, iar gamerii estimează deja că noua eroină va prezenta o provocare chiar și pentru cei mai buni jucători
Samira vine oficial în League of Legends, iar gamerii estimează deja că noua eroină va prezenta o provocare chiar și pentru cei mai buni jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2020 14:11 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 16:39

Samira vine oficial în League of Legends, iar gamerii estimează deja că noua eroină va prezenta o provocare chiar și pentru cei mai buni jucători. 

Jucătorii estimează deja că va dura ceva până și când gamerii profesioniști vor stăpâni toate abilitățile și vor găsi cel mai eficient mod de a o folosi. 

Eroul nu va fi disponibil pentru Campionatul Mondial

Din fericire, participanții la Mondialul din China nu vor fi nevoiți să se lupte cu ea, pentru că a apărut prea târziu pentru a fi folosită în competițiile de eSports. Dar din sezonul viitor Samira va deveni sigur o favorită sau cel mai urât caracter din joc. Oricum va fi, această eroină are un potențial foarte mare, iar fanii de abia așteaptă să o vadă la treabă.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează