ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  MOBA

Riot a dat înapoi și a anulat parteneriatul cu Neom

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 15:11 / Actualizat luni, 03 august 2020 15:48

„A fost o greșeală pe care ne-o asumăm” este mesajul cu care Riot încearcă să îi împace pe gameri. 

Anunțul că Riot intră în parteneriat cu statul saudit, prin intermediul orașului futurist Neom, care se construiește acum în Arabia Saudită, a stârnit un val de critici din partea gamerilor, a broadcasterilor, ba chiar și a angajaților de la Riot. Aceștia au evidențiat faptul că statul saudit este implicat în multe controverse privind drepturile omului sau ale minorităților.

Riot a declarat că a greșit încercând să facă un parteneriat cu Arabia Saudită

Așa că cei de la Riot au anunțat că vor renunța la parteneriat. „Trebuie să recunoaștem când facem greșeli și să le remediem rapid. În dorința de a sprijini comunitatea ne-am grăbit și am creat disensiuni chiar în cadrul acestei comunități, iar acest lucru nu se va mai repeta” a declarat, pentru PCGames, Alberto Guerrero, directorul pentru esports din cadrul Riot. 

Comunitatea a reacționat pozitiv, chiar dacă există încă multe voci care se îndoiesc de motivele din spatele acestei renunțări. 

Neom va fi, conform celor care se ocupă de construirea lui, „următorul pas pentru omenire” un oraș care va fi la fel de mare ca Belgia, care va costa 500 de miliarde de dolari și care va conține, printre altele, roboți-dinozauri sau mașini zburătoare. 

Citește mai multe știri de eSports:

Încă un rival pentru EA Sports » Ce joc urmează să fie lansat

Unde se va disputa Mondialul de League of Legends

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează