ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  TURNEU

Riot Games anunță parteneriatul cu Red Bull sub forma unui nou turneu

Riot Games are un nou parteneriat cu Red Bull
Riot Games are un nou parteneriat cu Red Bull

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 07:12

Riot Games a realizat un parteneriat cu compania de băuturi energizante RedBull și cu platforma Battlefly pentru a aduce fanilor League of Legends o nouă serie de jocuri competitive, întrunite sub denumirea de RedBull Power Spike.

Compania RedBull este recunoscută în lumea eSports, dar și în lumea competițională a League of Legends, asta după ce în anul 2019 a fost partenerul celor de la Riot Games în competițiile LEC, Mid-Season Invitational, All Star Events, dar și la Campionatul Mondial, fiind totodată și unul dintre cei mai puternici sponsori.

Se va juca în sistem de 1vs1

Red Bull Power Spike este un turneu de 1 vs. 1, în care câștigătorii pot obține premii precum echipamente, laptop-uri, precum și titlul pe platforma Discord de ,,Red Bull Power Spike Winner”.

Deși inițial competiția era adresată doar continentului american, RedBull a decis, datorită popularității League of Legends pe alte continente, să permită și realizarea de competiții în fiecare țară din regiuni. Totodată, premiul cel mare pentru câștigătorul din fiecare țară va fi de a își reprezenta țara la acest campionat, iar mai apoi șansa de a participa la evenimentul All-Star 2020.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close