ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Surpriză de proporții la Mondialul de LoL: start groaznic pentru una dintre echipele favorite

Nici nu a început bine turneul mondial de LOL și deja au fost câteva meciuri cu adevărat interesante
Nici nu a început bine turneul mondial de LOL și deja au fost câteva meciuri cu adevărat interesante

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 15:43 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 16:55

Nici nu a început bine turneul mondial de LOL și deja au fost câteva meciuri cu adevărat interesante. Chiar dacă marii favoriți vor figura mai târziu, fanii se pot bucura de spectacol și, deja, de niște surprize. 

De exemplu LGD, a patra echipă din China și mare favorită în acest turneu preliminar a început cum nu se paote mai prost. Nu doar că a pierdut cu PSG, o echipă totuși cu posibilități și formată din gameri din Coreea sau China, dar și cu Rainbow7, trupa din America de Sud. Aceștia din urmă erau considerați printre cei mai slabi cotați din concurs, iar după înfrângerile cu PSG și V3 Esports, se părea că prezența lor în Shanghai se va termina repede. 

LGD riscă să nu prindă turneul principal

A venit însă victoria mare contra celor de la LGD. Chinezii evoluau acasă, în calificări au jucat foarte bine așa că părea o formalitate. Mai ales că aveau nevoie de moral, după eșecul cu PSG. Surprinzător însă, cei de la Rainbow au pornit tare partida și s-au impus în majoritatea duelurilor 5v5, ceea ce le-a adus una vantaj considerabil și victoria. 

Cu scorul de 1-2, Rainbow7 poate visa chiar la calificare, în timp ce echipa din China, cu 2 înfrângeri, trebuie să bată tot ca să mai aibă o speranță.  

Citește și alte știri din categoria esports:

Fnatic, dezamăgirea turneului BTS Pro Series » Echipa din DOTA 2, rezultat dezastruos după ce a schimbat echipa

Debut excelent pentru PSG în Mondialul de LoL » 2 victorii clare în primele 2 dueluri!

Playtech: Medicul Adrian Marinescu, anunț îngrijorător despre efectele adverse ale vaccinului AstraZeneca: 'Nu există o soluție'


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează