ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Team Secret domină peisajul Dota 2 după o nouă victorie în divizia europeană

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 10:38 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 12:29

Puppey & co de la Team Secret au dovedit-o și în cel mai tare meci de până acum, cu Alliance, că domină în continuare divizia europeană din Dota 2.

Într-o competiție foarte echilibrată, team Secret și Alliance s-au ridicat peste restul rivalelor. De aceea, duelul direct a fost unul foarte așteptat. Secret era neînvinsă, iar Alliance pierduse doar o singură dată, dar acum a venit al doilea eșec. În prima rundă, Secret s-a distanțat repede. MATUMBAMAN cu eroul Troll Warlord a dominat clar harta și după 22 de minute, victoria era asigurată. 

Meci câștigat de Team Secret în 3 reprize în Dota 2

Același scenariu a fost în runda a doua, doar că Alliance a fost de data asta la conducere, cu un Limmp în mare formă, fără ca vreun rival să găsească antidot la jocul lui.

Matu și-a revenit în runda decisivă, a controlat iar partida, iar ceilalți colegi și-au făcut treaba și au reușit victoria. Team Secret rămâne imbatabilă și se desprinde de restul rivalelor. Totuși, Alliance și OG rămân aproape, iar lupta în divizia europeană se anunnță pasionantă. Nigma, Vikin.gg și Liquid sunt și ele gata să speculeze pașii greșiți ai celor din față. 

Citește și alte știri despre Esports:

Surpriză în CS:GO: un gamer important se retrage chiar în timpul unei competiții

Un fenomen rar întâlnit a distrus un meci de LoL

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close