ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Team Secret nu își mai revine în turneele de Dota 2

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 11:36 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 15:14

Se pare că era dominației echipei Team Secret se apropie de sfârșit. 

20 de victorii la rând, 8 turnee câștigate conscutiv, acesta era palmaresul de invidiat al celei mai bune echipe de Dota 2 din lume. Cel puțin până la ESL Germany One, unde a venit înfrângerea cu mudgolems. De atunci Secret nu a reușit să se regăsească. 

Prima înfrângere după 20 de victorii consecutive

Puppey și compania au pierdut și în EPIC League. Înfrângerea în fața celor de la Vikin.gg este surprinzătoare, dar cel mai șocant a fost modul în care aceasta a survenit. Practic, în niciun moment al disputei, cei de la Secret nu au pus vreo problemă. Dominarea adversarilor a fost clară, la fel și victoria, iar fanii celor de la Secret încep să se întrebe dacă această echipă mai poate reveni. Poate trebuie strategii noi, sau o schimbare în formula de joc, un lucru este clar, cei de la Secret trebuie să găsească o soluție rapid. 

Na’vi, 2-1 cu Just Error, dar și mudgolems, tot 2-1 cu Nigma, au reușit să se mențină neînviși, iar „V-tune” și „skiter” au impresionat pentru echipele lor. Cele două echipe rămân cu speranțe mari la câștigarea turneului de 500.000 de dolari. 

Citește mai multe știri din esports:

FIFA 21. Noi surprize pentru gameri: un fundaș de la Juventus a primit un card spectaculos

Virtus.pro a ajuns în finala grupei C în cadrul Flashpoint 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează