ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Team Secret și Virtus.pro rămân aproape de primul loc în Epic League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 12:13 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 14:02

Team Secret și Virtus.pro sunt la egalitate în Epic League, imediat sub liderul Vikin.gg.

Secret și-a îmbunătățit scorul și pare să își fi intrat iar în ritm, de aceea calificarea în playoff nu mai este departe. Asta deși prima rundă cu Alliance a fost pierdută. Secret și-a dat seama că ar fi rușinoasă o înfrângere în fața ultimei clasate, așa că următoarele două au fost câștigate clar, iar MATUMBAMAN a fost din nou decisiv pentru Secret. 

Primele 4 echipe merg play-off-ul turneului

Mai multe emoții au avut cei de la Virtus, care au avut nevoie de 72 de minute să câștige prima rundă cu Natus Vincere. A doua a fost pierdută după o nouă dispută încinsă. VP a reușit să se impună în decisiv, iar „epileptick1d” a făcut diferența. 

Secret și Virtus și-au consolidat pozițiile, alături de liderul Vikin.gg și de ocupanta locului 4, Team Nigma. Primele 4 clasate se califică direct în playoff-ul turneului de 500.000 de dolari. 

Citește mai multe știri din esports:

VIDEO. Cum va arăta bucuria după un supergol în FIFA 21, versiunea next-gen

EA a celebrat 1 decembrie pe FIFA 21! Ce echipament unic a apărut în joc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează