ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

The International se întoarce de abia în 2021

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 13:41 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 14:43

The International, cel mai reputat turneu din esports nu va avea loc în acest an. 

Fanii au încercat să pună presiune pe Valve să organizeze și în acest an The International, turneul de esports cu cele mai mari premii din istorie. Asta chiar dacă sub forma unui turneu online, cauzat de pandemia de coronavirus. 

Valve își dorește un turneu live cu spectatori

De ce le era frică fanilor, n-au scăpat. Cei de la Valve nu vor să strice tradiția turneului care strânge zeci de mii de fani live și a decis ca acesta să revină în august 2021, tocmai pentru a da timp lumii să se refacă după pandemie și să poată să reia turneele cu public. Cei de la Valve consideră că acest turneu e prea important ca să se dispute cu casa închisă. 

Este o lovitură pentru fanii Dota 2 și nu numai, dar este ceva așteptat. Valve a dat mai multe detalii despre cum va arăta sistemul competițional în viitorul apropiat, dar fanii vor rămâne cu un gust amar oricum. 

Citește și alte știri din categoria eSports:

FIFA 20. Arthur Melo devine unul din cei mai căutați fotbaliști în Ultimate Team

FCSB are cel mai mare buget și în FIFA 21

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează