ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  ESPORTS

Una din cele mai bune echipe de LoL și-a pierdut antrenorul, după ce a ratat calificarea la Mondial

Kim Jung-su este unul din cei mai titrați antrenori din Asia
Kim Jung-su este unul din cei mai titrați antrenori din Asia

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 18:34 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 18:58

T1 a câștigat de trei ori turneul, dar acum va sta acasă. 

Kim Jung-su este unul din cei mai titrați antrenori din Asia, care a obținut rezultate importante, printre care titlul mondial cu Invictus Gaming în 2018 sau o finală în 2016 cu Samsung Galaxy. 

De aceea cei de la T1 sperau ca tacticile alese de antrenorul coreean să surprindă adversarii, dar lucrurile n-au mers bine. Dacă în primăvară liga coreeană a fost dominată clar de T1, în schimb, evoluțiile ulterioare au dezamăgit, iar șansele de calificare la Shanghai s-au evaporat. 

Ultima înfrângere suferită în fața Gen.G a fost picătura care a umplut paharul

Totul a culminat cu înfrângerea dureroasă în fața celor de la Gen.G, ia asta a dus la ieșirea din cursa pentru Mondial. Așa că, la fel ca în orice alt sport, antrenorul plătește, iar Kim și-a dat demisia. 

Favorit este chiar predecesorul lui, Kim „kkOma” Jeong-gyun, foarte iubit de fani pentru că a activat o lungă perioadă la echipă, înainte să încerce o aventură în alt campionat, cu Vici Gaming.  Acum s-a întors în Coreea și s-ar putea întoarce la echipa lui favorită. 

Vezi AICI mai multe știri de eSports!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează