ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Unul din cei mai bogați gameri din istorie și-a transformat casa în sediu pentru echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 13:19 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 13:40

Johan „N0tail” Sundstein este o legendă în Dota 2.

Gamerul a fost protagonistul unui interviu pentru BBC, în care și-a prezentat impresionanta proprietate din Lisabona. N0tail este jucătorul care a câștigat cei mai mulți bani în istoria competițiilor de Dota 2. Căpitanul și liderul celor de la OG, a condus echipa către două succese la The International și nu numai. Peste 7 milioane de dolari a acumulat jucătorul, iar acum a investit 2 milioane de euro în vila cu 17 încăperi. 

Ce e drept, această proprietate va găzdui toți membrii echipei care vor locui, se vor antrena și concura împreună. Nu le va lipsi nimic, pentru că vor fi deserviți de un staff important. În plus, membrii organizației și din alte țări vor veni pentru stagii de pregătire și pentru a lua contact cu ceilalți colegi. 

Citește mai multe știri din Esports:

Dezamăgire mare pentru TSM la startul sezonului de LoL

Veste proastă: una dintre cele mai vechi echipe de CS:GO s-a desființat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează