ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Virtus.pro este câștigătoarea Epic League

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 17:13 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 18:19

Trupa din fostul spațiu sovietic, Virtus.pro, a avut un parcurs foarte bun pe toată durata turneului Epic League. 

Din 2018 aștepta gruparea un nou trofeu important, iar îna cest sezon de Epic League, momentul lor a venit. Virtus a fost cea mai constantă echipă, a făcut cele mai puține greșeli, a pierdut cele mai puține partide, iar răsplata a venit la final, cu un trofeu important, dar și cu premiul de 200.000 de dolari. 

Finala decisă în 5 meciuri nebune

Finala cu OG a fost un adevărat carusel, ambele grupări au fost aproape de victorie, iar fanii care au urmărit cele 5 runde, aus tat cu sufletul al gură și s-au bucurat de un spectacol pe cinste. 

1-0 pentru Virtus, 1-1, 2-1 pentru OG, 2-2, 3-2 pentru Virtus a fost desfășurarea scorului în ultimul act. Meciul 4 a fost cel care a înclinat balanța decisiv, când se părea că OG va obține runda necesară pentru victorie. S-au opus însă Egor „epileptick1d” Grigorenko și Illias Ganeev, cu evoluții fantastice, care s-au prelungit și în runda 5 și au înclinat balanța în favoarea celor de la Virtus. 

În divizia a doua, Alliance a fost cea care a câștigat turneul, asta după ce de abia picase din primul eșalon. Totuși echipa formată din gameri valoroși i-a permis un succes relativ facil, după ce a eliminat tot ce i-a stat în cale. În finală Alliance a trecut de Live to Win și au câștigat premiul de 20.000 de dolari. 

Citește mai multe știri din esports:

Fnatic a dat lovitura! Câți bani a strâns gruparea de eSports în 2020

Bruno Fernandes a devenit din ce în ce mai bun în FIFA 21! Ce card a primit jucătorul lui Manchester United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează