FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

A pierdut şi cu Steaua, dar şi cu Dinamo, acum dă verdictul » Pawel Golanski: "Steaua e mai bună, Dinamo nu ştie cu mingea"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 februarie 2014 23:17

Fostul fundaş al Stelei, Pawel Golanski, a fost titular la Korona Kielce atît în meciul cu Dinamo pierdut cu 1-2, cît şi în cel cu Steaua, înfrînt şi aici, cu 1-3.

Polonezul spune că Dinamo este mai puternică din punct de vedere fizic, însă Steaua e mai tehnică. 

„Golul lui Stanciu a fost unul foarte frumos. Şi jocul Stelei a fost unul combinativ. Se vede că e o echipă care ştie să joace cu mingea.

Am jucat şi cu Dinamo, şi cu Steaua. Steaua e echipa mai bună, Dinamo e OK, dar nu ştie aşa bine cu mingea, joacă mai mult cu mingi lungi.

Dinamoviştii sînt mai puternici, steliştii mai tehnici. Mi-e dor de Steaua, mi-a plăcut foarte mult acolo, o perioadă frumoasă din viaţa mea, am rămas cu mulţi prieteni acolo, am şi vorbit cu ei.

E diferenţă între Polonia şi România. La voi, nivelul e mai bun decît la noi. Diferenţa s-a văzut cînd cea mai bună echipă de la noi, Legia, a jucat cu Steaua.

Steaua joacă mereu în UCL, în timp ce noi nu avem echipe în cupele europene”, a declarat Golanski la DigiSport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
xhrz
xhrz  •  04 Februarie 2014, 09:28

Golanski probabil nu ştie că Dinamo a trecut prin nişte momente dificile, are un buget redus, antrenorii au fost schimbaţi pe bandă rulantă în ultimii 2-3 ani, iar jucătorii cei mai promiţători sunt vânduţi pentru a acoperi cât mai mult cheltuielile. Steaua, în schimb, a vândut un jucător pe aproape 10 milioane de Euro (presupun că e bugetul lui Dinamo pe doi ani), iar în curând trebuie să mai primească încă vreo 15 milioane de Euro din Champions League. În plus, lotul nu s-a schimbat considerabil, e acelaşi antrenor şi e o stabilitate mult mai mare per total. Personal, impresia mea e că Steaua merge mai prost şi Dinamo mai bine.

al3x_4ndru
al3x_4ndru  •  04 Februarie 2014, 08:58
Postat de steaualibera pe 03 Februarie 2014, 23:37

Frustratii,apar doar cand pierde Steaua ,in rest sunt invizibili,oricum ei posteaza comentari mai multe la Steaua decat la propria echipa .

Voi vorbiti ma? Sunteti primii cand e un subiect despre Dinamo si acum ziceti de dinamovisti? A castigat si steaoaia dupa 8 meciuri cu o echipa slaba si gata, ati deschis gura..

al3x_4ndru
al3x_4ndru  •  04 Februarie 2014, 08:56
Postat de raducioiu80 pe 04 Februarie 2014, 00:09

stimate domn golanski, nu stiu care ti s a parut dumitale mai buna, si nici nu ma intereseaza. ce stiu insa, e faptul ca echipa dumitale e mai slaba decat amandoua.

:)))) Asta e cea mai buna :D

Vezi toate comentariile (22)
Comentează