FOTBAL  »  AMICALE  »  ROMÂNIA

Alexandru Mățel a trecut peste eșecul de la EURO 2016 » Ce impresie i-a lăsat Steaua

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2016 21:31

Alexandru Mățel a vorbit după partida terminată la egalitate de Dinamo Zagreb cu Steaua, scor 0-0. Fundașul dreapta a discutat despre echipa națională, însă n-a ezitat să o complimenteze pe vicecampioana României.

"Mi-a rămas un gust amar după acest Euro, ne reproşăm că n-am trecut de grupe, dar să ţinem capul sus şi să ne pregătim de Mondial. Nu depinde de noi, jucătorii, cine va fi selecţioner.

Eu zic că şi antrenorii români sunt buni. O să mai las timpul să treacă, n-am tras concluziile vizavi de jocul nostru în Franţa. Am preferat să mă concentrez pe revenirea mea la  Dinamo Zagreb.

Am preferat să nu urmăresc nici reacţiile din presă, era clar că vom fi criticaţi. Eu aş fi văzut o finală Italia - Germania la începutul lui Euro, dar uite că joacă acum. I-aş fi văzut pe croaţi favoriţi la semifinale, dar asta e viaţa.

Mai avem de trecut un tur, apoi vom vedea dacă putem juca împotriva Astrei în preliminariile Champions League.  Steaua este o echipă bună, probabil va arăta bine şi în campionat", a zis Mățel după meciul contra Stelei. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ares123
ares123  •  29 Iunie 2016, 10:22
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Iunie 2016, 08:39

...nu vrem sa l mai vedem la Nationala pe acest ...nimeni ...

Ai personalitate multipla .....( nu vrem...) sau esti prea slab sa vorbesti in nume propriu.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Iunie 2016, 08:39

...nu vrem sa l mai vedem la Nationala pe acest ...nimeni ...

aius
aius  •  29 Iunie 2016, 08:14

daca zicea altfel..PA,, articol despre Matel ,asa....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează