FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB

Alibec e criticat pentru ieșirea necontrolată din amicalul cu ucrainenii: "Ar fi trebuit să se abțină"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 20:11

Denis Alibec (27 de ani) a fost criticat de Gabi Balint pentru gestul din amicalul pierdut azi cu Olimpik Donețk, scor 1-2. Atacantul roș-albaștrilor i-a băgat mâna în gât unui adversar în minutul 78 și apoi a primit cartonașul roșu.

"Un gol frumos, au fost ceva probleme defensive, dar e primul meci și întotdeauna sunt scântei la asemenea meciuri. Sunt nervii încleștați la maximum, și eu am pățit-o cu echipele cu care am fost în pregătire, arbitrii sunt de un nivel foarte scăzut, greșesc, te enervează.

Dar, una peste alta, Denis ar fi trebuit să se abțină! Dacă în meciurile astea nu te abții.... Cu asemenea meciuri ai putea să te schimbi puțin, să îți impui să intri concentrat, să fii disciplinat și să îți vezi de joc. Din păcate, tot el cade în capcana asta", a spus Balint, la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
138672209828437
Gelu Oanca  •  19 Ianuarie 2018, 12:27

Ce vreti de la unul care este praf cu fotbalul, incearca si el K1.Sa nu dai un gol in tot turul, este o performanta greu de egalat. Becali nu va lua mai mult de 500.000 pe el.

albalbastru72
albalbastru72  •  19 Ianuarie 2018, 05:13

Se vede o schimbare la Alibec,inainte era doar neputincios,acum e si prost.

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  18 Ianuarie 2018, 21:28

Alibec e pilaf!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează