FOTBAL  »  AMICALE  »  FC BRAŞOV - NOVI PAZAR 2-2

Amical, FC Braşov - Novi Pazar 2-2 "Suleyman Magnificul" face senzaţie :D

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 21:23

După meciul nul împotriva lui Dnepr Mogilev, FC Braşov au remizat şi în partida cu echipa de pe locul 10 din campionatul Serbiei, Novi Pazar. Golurile formaţiei de sub Tîmpa au fost marcate de atacanţii Ayhan şi Danquah, ambii transferaţi în această iarnă.

Prima repriză - Marinescu - Velayos, Barbu, Munteanu, Dumbravă - Mateiu, Enceanu, S. Moraru, I. Popa - Păun, Ayhan
Repriza a doua - Mutu - Wagner, Cr. Munteanu, Oltean, Cr. Ionescu - Viveiros, Bruno Madeira,Tătar, Iakab - Danquah, Buga

Scorul la pauză a fost stabilit încă din primul sfert de oră. Astfel, după ce sîrbii deschiseseră scorul în urma unui corner prin Vasinevic, Georgian Păun a centrat pentru Ayhan Guclu, care a restabilit egalitatea printr-o executie din întoarcere. De altfel, cei doi au fost cei mai activi jucători din tabăra braşovenilor, de numele lor legîndu-se alte două ocazii prin care galben-negrii puteau prelua conducerea.

"Suleyman Magnificul", asa cum este strigat turcul de către colegii săi, pare a se fi integrat deja şi promite a fi o soluţie în atacul formaţiei lui Szabo.

Ieşiţi de la pauză cu întreaga echipă schimbată, stegarii au preluat imediat conducerea. Scăpat singur cu portarul, Danqah a adus-o pe FC Braşov în avantaj printr-o execuţie simpla cu latul. Braşovul a dominat în mare parte şi repriza secundă, iar vîrful ghanez pare şi el a fi o achiziţie reuşită. Sîrbii şi-au revenit însă pe finalul meciului şi au egalat în urma unei acţiuni personale de efect a lui Majovic.

În minutul 81 Madeira a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar arbitrul i-a permis lui Adrian Szabo să îl introducă în locul său pe Mateiu.

Adrian Szabo nu a putut conta pe Batin şi Dias, ambii accidentaţi. Pentru adversara stegarilor a evoluat şi fostul fundaş al lui FCM Tîrgu-Mureş, Borislav Topic. Al doilea egal pentru Brasov, iar daca pe faza ofensiva Adrian Szabo pare ca nu trebuie sa isi faca griji, durerile de cap i le-au dat fazele fixe adversarilor, mai ales in prima repriză.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează