FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB

Amical pentru FCSB în această după-amiază » "Roș-albaștrii" dau peste foști jucători

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 10:29

Nicolae Dică a programat pentru jucătorii rămaşi la echipa de club în perioada în care reprezentativa a jucat în dubla cu Armenia şi Muntenegru, un meci de verificare.

Astăzi după amiază, de la ora 18.00, la Clinceni, FCSB joacă cu echipa locală antrenată de Eric Lincar. Relaţiile dintre cele două cluburi sunt foarte bune şi au permis schimburi interesante de jucători.

Daniel Benzar a trecut, în această vară, de la Clinceni la FCSB, în timp ce gruparea de prim eşalon i-a trimis pe Toma Niga sau Vlad Mihalcea să se călească în eşalonul secund.

FCSB joacă în deplasare în următoarea etapă de campionat, cu Viitorul Constanţa, în timp ce Academica va primi replica Forestei Suceava pe teren propriu.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  05 Septembrie 2017, 17:45

Fcsb are culorile galben si albastru, nu mai inventați voi mereu ce va convine!

catalynn
catalynn  •  05 Septembrie 2017, 15:41
Postat de khal_37 pe 05 Septembrie 2017, 13:00

Vei ramane phrost cati suporteri o sa sustina echipa...apropo, ce zic oprea si dâncu, sefii tai despre cei peste 50000 de stelisti care au umplut Arena Nationala in comparatie cu cei 21000 care au venit sa sustina echipa ,,interesului national" ROMania in partida cu Armenia de pe acelasi stadion...

Spectatori de rezultat si unii si ceilalti ... România insa a avut mai mulți suporteri, adica oameni care nu doar au spart seminței ci si-au susținut echipa, decat fcsb .... Nu mai spun ca galeria Stelei a facut pe o amărâta de tribuna improvizata coregrafie 3D ceea ce fcsb nu a avut nici macar cand se umplea stadionul, noroc cu Dinamo! :-)))))

ortega
ortega  •  05 Septembrie 2017, 14:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează