FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - LITEX, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Amicalul care decide echipa » Steaua va juca în această seară cu Litex, liveTEXT pe GSP.RO

Bourceanu a evoluat doar închizător la Steaua, dar ar putea trece fundaș dreapta
Bourceanu a evoluat doar închizător la Steaua, dar ar putea trece fundaș dreapta

Articol de - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 18:54

Reghecampf ia foarte în serios testul cu bulgarii de la Litex din această seară, urmînd ca după această partidă să ştie ce echipă va trimite pe teren în prima etapă, cu Chiajna.

Steaua dispută în această seară, de la ora 20:45, în direct pe Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro, ultima partidă de verificare înaintea debutului din campionat, cu Concordia, programat pe 23 iulie. Laurenţiu Reghecampf a anunţat deja că pune mare accent pe partida cu bulgarii de la Litex şi că vrea implicare totală din partea jucătorilor săi.

Reghe ştie în proporţie de 90% echipa pe care va miza cu Chiajna, în prima etapă, singurul post cu probleme rămînînd cel de fundaş dreapta. Andrei Dumitraş şi macedoneanul Daniel Georgievski vor fi din nou folosiţi, iar dacă nici de această dată nici unul nu va da randament, Reghecampf se gîndeşte să improvizeze în duelul cu ilfovenii.

Îl reprofilează pe Bourceanu?
Una dintre soluţiile de avarie este trecerea lui Paul Pîrvulescu de pe stînga pe dreapta. Fotbalistul adus în iarnă de la Gaz Metan Mediaş a fost folosit fundaş dreapta în cantonamentul din Austria, iar Reghecampf ia serios în calcul să-l reprofileze.

Totuşi, marea surpriză la care antrenorul se gîndeşte este reprofilarea lui Alexandru Bourceanu din mijlocaş central în fundaş de bandă. Deocamdată doar la statutul de idee, trecerea lui Bourceanu în defensivă ar fi posibilă deoarece acest post nu îi este străin "Gladiatorului".

La debutul său în fotbal, vicecăpitanul roş-albaştrilor a jucat fundaş dreapta, el fiind trecut "închizător" de către fostul lui tehnician de la Oţelul, Petre Grigoraş. Dacă mijlocaşul de 27 de ani va trece fundaş dreapta, atunci locul său în echipă va fi luat de Filip, jucător pentru care Reghecampf a insistat să fie readus în Ghencea.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Copiii sub zece ani intră gratis
Pentru partida de prezentare cu Litex din această seară, s-au vîndut deja 8.000 de tichete. Casele vor fi deschise pînă la ora jocului cu bulgarii. Biletele costă 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a doua, 15 lei la tribuna întîi, 30 de lei la tribuna 0 şi 50 de lei la fotolii. Copiii pînă în zece ani însoţiţi de părinţi intră gratis. Partida va începe la ora 21:00, cu un sfert de oră mai devreme fiind programată prezentarea lotului şi a noului staff.

"Lippi" pune presiune pe Reghe
Aflat în conflict cu Laurenţiu Reghecampf, fostul tehnician al Stelei, Mihai Stoichiţă, va fi prezent în această seară la amicalul roş-albaştrilor cu Litex Loveci. Antrenorul de 57 de ani chiar a glumit pe seama prezenţei sale la meci. "Sper ca Reghecampf să nu fie deranjat că merg pe stadion. O să stau undeva sus, în tribune!", l-a "înţepat" Stoichiţă pe actualul antrenor din Ghencea.

Inbox:
- Steliştii vor evolua diseară în noul echipament Nike albastru, cu care se vor îmbrăca la toate meciurile pe care le vor disputa în deplasare.
- Fostul stelist Eric Bicfalvi a debutat cu o pasă de gol la noua sa echipă, Volyn Luţk, în egalul, 1-1, cu Karpatî Lvov. Un alt ex-stelist, Valentin Iliev, a evoluat şi el ca titular.
- Partida din această seară contra lui Litex Loveci va fi arbitrată de "centralul" din Braşov, Robert Dumitru. Acesta a fost aseară, la Supercupa României, arbitru adiţional.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (77)
terminatorul2
terminatorul2  •  15 Iulie 2012, 18:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Acolo te-ai lovit , unde arăți cu degetul ?? : )))))))))))))) De aia esti așa diliu !???! : ))))))))))))))))))))))))

saviola2_8
saviola2_8  •  15 Iulie 2012, 17:59
Postat de imperator pe 15 Iulie 2012, 17:57

Tärane , ai fost vreodatä acolo ?

el n-a fost nici in gruia darminte in templu?:)))))

imperator
imperator  •  15 Iulie 2012, 17:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tärane , ai fost vreodatä acolo ?

Vezi toate comentariile (77)
Comentează