FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

Andone, mesaj clar pentru conducere: "E nevoie de întăriri, s-au ratat multe ținte" » Își ceartă jucătorii pentru evoluția cu Zurich

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 19:06

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, taxează jocul echipei sale din eșecul cu Zurich, scor 0-1 (DETALII AICI). Speră ca în zilele viitoare să i se aducă întăriri, mai ales că mai sunt mai puțin de două săptămâni până la jocul cu Viitorul. 

"O echipă bine organizată. Dar și noi am pierdut prea multe mingi. În prima repriză n-am avut nici o ocazie. În a doua parte ne-am mișcat puțin mai bine.

Zurich a fost cel mai greu adversar. Să nu uităm că a jucat în grupele Europa League.

Noi am jucat slab azi. Au avut câteva ocazii mari, am stat prost în teren. Dar nu e problemă, corectăm", a zis Ioan Andone la TV Dolce Sport. 

...despre schimbarea lui Nemec: "L-am schimbat pentru că arbitrul îmi zisese că îl elimină. Așa mie mi-a convenit să-l schimb și să joc 11 la 11. Altfel arbitrul îl dădea afară". 

...despre transferuri: "Vor veni jucători. Suntem în căutări. Am urmărit mulți jucători. Nu cred că îi vom avea din prima etapă, deși eu mi-aș dori asta. Dar sunt optimist că vor veni. Am avut mai multe ținte, dar le-am ratat. Avem nevoie, asta e clar". 

...ce decizie e gata să ia: "Dacă se amână campionatul vom mai face un cantonament. Asta dacă în România nu vom avea unde să ne antrenăm". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Ianuarie 2017, 09:45

ba ando : moldoveanu , costache , krausz , manole , dima dc nu sant cu lotul in pregatiri ? trebuie sa dai dovada d ..... sa-l iei p petre sisa-l lasi p costache !!!

rakanishu
rakanishu  •  24 Ianuarie 2017, 22:56
Postat de jony1973 pe 24 Ianuarie 2017, 19:39

Pentru domnul Negoita, un sfat: impacativa cu domnul Badea si incercati sa-l aduceti langa dumneavoastra la echipa. Poate vine si domnul Turcu. Cu trei actionari efortul financiar va fi mai usor de suportat si Dinamo va putea sa se bata la titlu in fiecare an. Asa doar dumneavoastra puteti mentine echipa undeva la locurile 5-6. Este pacat de cei mai buni suporteri din Romania sa ramaneti doar dumneavoastra unic actionar si sa nu puteti urca echipa la un alt nivel.

=)))))))))) Asta imi miroase a crotalie

redbuldog
redbuldog  •  24 Ianuarie 2017, 22:55

Andone nu ti-e rusine,pana cand ne mai minti!?Daca nu aduci jucatori de atac,adio play-off!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close