FOTBAL  »  AMICALE  »  ANJI - FC VASLUI

Anji a învins FC Vaslui într-un amical » Ruşii anunţă: "Wesley, Adailton şi Paito au jucat titulari" :)

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 00:02

UPDATE 19:42 / Vasluienii au bifat prima înfrângere din stagiul de pregătire din Antalya, fiind învinşi de ruşii de la Anji Mahachikala cu scorul de 1-2.

FC Vaslui a lăsat o impresie bună în amicalul cu Anji Mahachikala, echipă calificată în primăvara Europa League. Vasluienii au făcut o primă repriză bună, încercînd să-i surprindă pe ruşi pe contraatac.

Ocazii au bifat Viveiros, Antal şi Temwanjera. Scorul este deschis de Anji, din penalty, Aliev fructificînd fără probleme lovitura de la 11 metri (33).

Vasluienii nu cedează iniţiativa şi restabilesc egalitatea tot din penalty. Mai întâi, mingea trimisă de Antal din lovitură liberă îl loveşte în mînă pe unul din adversari, aflat în zid, şi tot el fructifică lovitura de pedeapsă obţinută (44).

În partea a doua, Liviu Ciobotariu trimite în joc şi restul jucătorilor, inclusiv noile achiziţii Mauricio Cuero şi Gil Bahia, ambii lăsând impresii foarte bune. Anji a cîştigat partida cu scorul de 2-1, graţie golului marcat de Bukharov (65).

FC Vaslui a început partida cu Cerniauskas-Celeban, Ortiz, Prahici, Muşat-Madson, Enescu-Viveiros, Antal, Sg.Popovici-Temwanjera. În partea a doua au mai intrat Straton, Balaur, Cuero, Gil Bahia, Pătulea, Buziuc, Neniţă.

 

***

Partida amicală dintre Anji Mahacikala şi FC Vaslui este transmisă în format liveTEXT de site-ul oficial al ruşilor.

Totuşi, ruşii fac o gafă uluitoare referitoare la echipa lui Liviu Ciobotariu. În 11-le de start al Vasluiului apar nume precum Wesley, Adailton, Hugo Luz, N'Doye, Paul Papp, Braganca şi Paito.

Anji Mahacikala a învins în urmă cu 3 zile o altă echipă din România, Petrolul, scor 2-1. Golul ploieştenilor a fost înscris de Ianis Zicu.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  30 Ianuarie 2014, 12:29

poate e un amical care se desfasoara in timp. ei nu-l au pe eto?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close