FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - LUDOGOREŢ 2-4

Apărare franjuri! » Defensiva l-a trădat pe Flavius Stoican în ultimul amical al verii, 2-4 cu Ludogoreţ

Articol de - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 01:53

"Cîinii" au fost învinşi în ultimul amical al verii, după nişte greşeli flagrante ale fundaşilor dinamovişti.

Dinamo nu mai are practic apărare după plecările lui Dragoş Grigore şi Steven Thicot. Adi Popa II şi Marius Ioniţă au avut aseară rol de jaloane pentru jucătorii lui Ludogoreţ. Axul central al apărării, format din cei doi, a greşit la 3 din cele 4 goluri ale bulgarilor.

Adi Popa II i-a pasat adversarului pentru 1-0, în minutul 6. Apărarea a greşit din nou în minutul 35, cînd bulgarii au legat 3 pase în faţa unor fundaşi alb-roşii amorţiţi, care au dat sentimentul că le este frică să atace balonul, chiar Stoican sesizînd acest lucru: "Haideţi, mă, vă e frică să atacaţi mingea? Chiar aşa, nu vă deranjează că trag ăştia cum vor de lîngă voi?".

Rezultatul? Bulgarii au majorat scorul la 2-0 şi chiar 3-0, cu 2 minute înainte de pauză, cînd Ioniţă nu a putut decît să se ferească în faţa şutului lui Marcelinho.

Goluri după pauză
Lemac şi Gavrilă au marcat repede în partea secundă şi au mai estompat astfel ruşinea, dar colegii lui Cosmin Moţi au marcat şi al patrulea gol pe contraatac.

Dacă de la mijloc în sus, Dinamo a arătat că se descurcă, lipsa experienţei din axul central al apărării este o problemă tot mai apăsătoare pentru "cîini".

Dinamo - Ludogoreţ (Bulgaria I)    2-4
Au marcat: Lemac, Gavrilă

Dinamo: Samoilă - L. Rus, M. Ioniţă, Ad. Popa II, Fai - Bărboianu, Boubacar, Elton - V. Lazăr, Bilinski, D. Rotariu. Antrenor: Flavius Stoican. Au mai jucat: Bălgrădean, Lemac, Gavrilă, W. Miranda, Grecu, Buia, Anghelina, Velici, A. Radu, Krausz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
vasy86le
vasy86le  •  11 Iulie 2014, 07:33

Asta e diferena intra o echipa din liga a 10-a sau a 6-a si o echipa din primul esalon, daca nu suntem in stare sa batem echipe din prima liga, o sa avem mari probleme in campionat mai ales ca anul asta retrogradeaza 6 echipe.

1745flo
1745flo  •  09 Iulie 2014, 21:14
Postat de whiteredarad pe 09 Iulie 2014, 09:31

Fundasi ? M. Ionita sau Ad Popa II ? sa fim seriiosi ! Anul asta cred ca va fi jale. Cum nu au mai jucat ch chelneri sau mecanici auto s-a vazut imediat. New Dinamo ?- o o echipa jenanta pentru brandul Dinamo !

inspaimantator de cata dreptate ai!

eucutine
eucutine  •  09 Iulie 2014, 11:13
Postat de real_madrid_cf pe 09 Iulie 2014, 10:09

Bilinski e varf pur-sange,in rest ai dreptate numai un yes-man-ist extrem ca stoican nu a cerut 2 stoperi de valoare in locul lui grigore si thicot,apoi de ce mama dracu nu il baga pe nedelcearu sau pe baiatul ala pe crisan care a parut destul de ok si joaca cu panaramele de ionita si popa 2 rezerve eterne pe unde au fost,apoi ce dracu cauta fai fundas stanga cand ii ai pe grecu si andrei radu sau chiar filip,iar la mijloc mi se pare o prostie enorma sa joci 4-3-3 si nu 4-2-3-1 cand ai tu doar 2 mijlocasi centrali elton si boubacar, aseara a fost un blackout total al lui stoican,daca nu se trezeste cu prostiile riscam retrogadarea!

bilinski nu poate juca varf impins. Nu e varf de careu. De altfel, el a marcat la Dinamo doar cand a fost folosit varf 2 si a avut langa el un atacant de gabarit: cu pandurii (Tucudean a jucat alaturi de el) si cu botosani (alaturi de joel). Nu are forta, nu are fizicul pt a castiga dueluri si a se bate cu adversarii. a demonstrat-o si cu steaua in cupa si in amiclaul de ieri, unde a pierdut toate duelurile fizice.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează