FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - RUBIN KAZAN 0-0

Arlauskis e la curent cu tot ce se întîmplă în România: "Sînt cei mai buni din ţară, ar fi păcat să îi excludă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 19:27

Fostul portar al Unirii Urziceni, Giedruis Arlauskis, a vorbit cu managerul Stelei, Mihai Stoica, pe care îl cunoaşte din perioada petrecută în România. Portarul de 25 de ani a auzit şi despre problemele Stelei.

"Am vorbit cu MM o oră. Am puţine probleme, altfel aş fi jucat şi eu. Am o durere la muschi şi mi s-a zis să nu risc. Steaua e o echipă foarte puternică, cu jucători valoroşi. E cea mai bună din România.

Dacă o exclude pe Steaua, e foarte rău pentru fotbalul românesc. Sper să nu se ajungă acolo. Mi-ar părea foarte rău pentru băieţi", a spus Arlauskis la DolceSport.

Steaua a remizat în această după-amiază în partida amicală disputată împotriva ruşilor de la Rubin Kazan, scor 0-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
wertus
wertus  •  23 Iunie 2013, 00:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu amesteca ceea ce s-a intamplat inainte de 89 cu EL sau UCL de acum .Cu CFR Cluj nu s-a distrat ci s-a chinuit , a avut sateliti pe Viitorul Constanta , U Cluj si Chiajna deci vezi cate puncte au dat astia plus accidentarile comandate de prodanca, Sanmaratean l-a rupt pe deac 8 luni de zile , alti jucatori de aia aceluiasi impresar i-au rupt pe Ronny 6 luni de zile , Vass 10 luni de zile si uite asa s-a nascut blatul cu nr 24

Vezi toate comentariile (1)
Comentează