FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA - AL SHAMAL 1-2

Astra a pierdut amicalul cu o echipă din Qatar antrenată de Ilie Stan: "Sunt neînvins de 7 meciuri!"

Ilie Stan a preluat Al Shamal în această vară
Ilie Stan a preluat Al Shamal în această vară

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 00:00

Ilie Stan a învins cu echipa sa, Al-Shamal, pe Astra, scor 2-1. "Iliesta" spune că este mulţumit de condiţiile găsite de la echipa din liga a doua a Qatarului.

- Domnule Stan, aţi bătut campioana României, Astra, cu 2-1. Sunteţi mândru?
- Nu sunt mândru pentru că a fost doar un amical, iar Astra a venit după perioadă de încărcare cu două antrenamente pe zi. Chiar i-am mulţumit lui Şumi că a acceptat să joace cu noi.

- Echipa dumneavoastră, Al Shamal, joacă în liga a doua a Qatarului. Cum sunt condiţiile?
- Foarte bune! Se investeşte mult pentru Mondialul din 2022. Echipa mea se află la 100 de km de Doha, dar ne antrenăm la Doha.

- Cum a fost până acum perioada de pregătire?
- Excelentă, suntem neînvinşi de 7 partide! Am jucat patru jocuri de pregătire aici şi alte trei la Doha. Am izbutit două victorii şi cinci egaluri. Se lucrează bine!

- Jucătorii cum sunt?
- Să ştiţi că nu e simplu să antrenezi în această parte a lumii. Fotbaliștii nu sunt obişnuiţi cu efortul fizic şi cu metodele noastre, dar condiţiile financiare sunt bune aşa că e totul ok.

- Cum adică?
- Noi suntem plătiţi de Guvern, atât staff-ul cât şi jucătorii. Când fotbaliştii sunt cu banii la zi sunt şi cu mintea la fotbal şi se dedică total.

- Salariile cum sunt faţă de Liga 1?
- Chiar dacă activăm în divizia secundă, salariul meu şi cele ale staff-ului sunt peste cele din Liga 1!

Astra - Al Shamal ( Qatar, II) 1-2

A marcat pentru Astra: Takayuki

Astra: Gavrilaş - Lazici, Geraldo, Oros, J. Morais - Boubacar, Takayuki -  Nicoară, Budescu, Balaure - Alibec. Antrenor: Marius Şumudică. Au mai jucat: Boșeang, Fabricio, Lovin, Boudjema, D. Niculae, Florea, Teixeira.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Septembrie 2016, 19:52

Astra e de tot rasul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează