FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICALE

Astra debutează cu o înfrîngere în Cupa Manga » Ce meciuri tari urmează pentru giurgiuveni

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 18:56

Astra Giurgiu a debutat cu o înfrangere, 0-1, în primul meci din Cupa Manga 2013 contra celor de la Lillestrom SK. Golul norvegienilor a fost marcat de Helstad în minutul 85.

Partida a început la ora 17:00 şi a fost transmisă în direct de GSP TV, fiind primul meci al giurgiuvenilor din cel de-al doilea stagiu de pregătire, desfăşurat în Spania.

Valentin Sinescu a început partida cu următoarea echipă : Lung jr. – Enache, Ben Youssef, Mureşan, J. Morais – Yahaya, Seto – Tembo, Disteffano, Budescu – Fatai.

Astra va mai disputa încă trei partide în cadrul turneului de la Murcia, după cum informează site-ul oficial al giurgiuvenilor. Pe 13 februarie cei de la Astra vor întîlni altă echipă norvegiană din prima ligă, Aalesunds FK. Pe 17 februarie, vor da piept cu Valerenga, fosta adversară a Stelei din Europa League, sezonul 2005-2006. În ultimul meci al turneului, cei de la Astra vor juca contra ruşilor de la CSKA Moscova, meci stabilit pe 19 februarie.

Astra, ocupanta locului doi în Liga 1 se va întoarce în ţară pe 21 februarie, cu patru zile înainte de meciul de campionat cu Viitorul Constanţa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează