FOTBAL  »  AMICALE  »  CSU CRAIOVA - HIBERNIANS 3-1

Bombardier la 15 ani » Markovici a marcat de două ori pentru CSU Craiova în victoria cu Hibernians, 3-1

Markovici are o înălțime de 1,83 metri, la nici 16 ani // FOTO: csuc.ro
Markovici are o înălțime de 1,83 metri, la nici 16 ani // FOTO: csuc.ro

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 00:00

Suporterii Craiovei au motive de bucurie după amicalul disputat în Malta, contra celor de la Hibernians, câștigat cu 3-1 de juveți.

Vestea bună poartă numele Jovan Markovici și este noul copil-minune al Universității. Are 15 ani și 10 luni, însă a debutat în decembrie 2016 în Cupa României, contra celor de la Dacia Unirea Brăila.

Ca să fie trecut pe foaia de joc în Liga 1 mai trebuie să aștepte până pe 23 martie, când va împlini 16 ani, vârsta minimă pentru a fi eligibil în prima divizie. Pentru moment nu încetează să impresioneze la antrenamente, dar și în meciurile de pregătire.

Primul gol al său din partida cu Hibernians l-a marcat din apropierea porții, printr-o deviere, iar a doua reușită a fost una care dovedește calități: s-a demarcat în careu și a trimis, cu capul, de pe picioare, la colțul lung.

Jovan are cetățenie română, însă s-a născut în Serbia, la Belgrad. Mama sa este româncă, tatăl său e sârb, iar puștiul a ajuns în România la doar 5 luni. A jucat fotbal la CSS Corabia, iar din cauza fizicului său impresionant pentru vârsta fragedă, a fost contestat în repetate rânduri la competițiile de juniori!

"Vreau să înscriu cât mai multe goluri în Liga 1. Meseria mea este să fac suporterii fericiți prin reușitele mele"
Jovan Markovici, atacant CSU Craiova

CSU Craiova - Hibernians (Malta, I)    3-1

Au marcat pentru CSU: Băluță (22), Markovici (36, 41)

CSU: A. Vlad - Dimitrov, Acka, Kelici, Briceag - Mateiu, Zlatinski, Băluță, Bancu - A. Ivan, Măzărache. Antrenor: Gheorghe Mulțescu. Au mai jucat: L. Popescu, Markovici, Screciu, Nuno Rocha, Madson, R. Petre, Bârzan, Gustavo, Popov, Barthe, A. Manea

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  20 Ianuarie 2017, 11:16

Felicitari! Sa-i ajute Dumnezeu!

invinctus
invinctus  •  20 Ianuarie 2017, 09:47

Cum ati putut scrie si de baiatul asta si de Craiova !!?????? Pai daca nu e de la Hagi sau al lui FCSB cum sa scrieti de el ??? *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează