FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR CLUJ

Cadu golgeter » Căpitanul CFR-ului a ajuns principalul om de gol în meciurile de pregătire

Cadu a marcat golul clujenilor în meciul cu Young Boys
Cadu a marcat golul clujenilor în meciul cu Young Boys

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 21:41

Clujenii au dat primele semne de slăbiciune în cantonamentul de la Marbella înainte de confruntarea decisivă cu Inter.

Cu 20 de zile înainte de prima manşă a confruntării cu trupa lui Stramaccioni, elevii lui Paulo Sergio au căutat să se protejeze în amicalul de ieri cu elveţienii de la Young Boys Berna.

Cu Maah în locul "francezului" Sougou, clujenii i-au luat tare pe adversarii care au impresionat Europa League, iar Kapetanos a fost chiar aproape de deschiderea scorului în minutul 8. Grecul a fost omul de bătaie în atacul feroviarilor, dar reuşita clujenilor a venit de la un fundaş, Cadu fiind adevăratul golgeter pentru CFR în partidele amicale.

Fundaşul portughez a reuşit să spargă gheaţa după ce a trimis mingea în poartă în urma unui corner din minutul 26. Tot Kapetanos a fost în prim plan şi în repriza secundă cînd putea să închidă partida în minutul 52, dar atacantul a reluat din voleu chiar în portarul advers. După o perioadă de presiune, scurtcircuitul s-a produs în defensiva CFR-ului în zona lui Maftei, care a fost depăşit uşor de Nuzzolo (57), atacantul marcînd sec cu un şut la colţul scurt.

Paulo Sergio a schimbat toată echipa, dar singura emoţie a fost produsă de Weldon, care a ratat cu mult ţinta cu 8 minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Finalul putea să-i aparţină lui Păun, care a înscris din interiorul careului mic după pasa lui Celestino. Bucuria tînărului fotbalist a fost stricată de unul dintre tuşierii asiatici, care a semnalizat un ofsaid la limită.

Sepsi: "Un test bun"
Remiza cu Young Boys Berna nu l-a îngrijorat pe Laszlo Sepsi. "A fost un meci dificil, dar un test foarte bun pentru noi pentru că aveam nevoie de meciuri tari. Obiectivul nostru este ca de la meci la meci, jocul nostru să crească în calitate", a spus Sepsi, care a vorbit şi despre decizia lui Victor Piţurcă de a nu-l convoca la lotul naţional în această perioadă: "A fost o decizie luată de comun acord între CFR şi FRF, era mai bine pentru mine să rămîn să mă pregătesc alături de echipă înainte de meciul cu Inter", a concluzionat Sepsi.

Preşedintele Mureşan e mulţumit
Preşedintele Iuliu Mureşan s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale, chiar dacă feroviarii nu s-au putut bucura de victorie la final. "Young Boys va începe campionatul săptămîna viitoare, aşa că ei se află într-un alt moment al pregătirii. La noi acum se acumulează oboseala, dar cu toate acestea cred că echipa a făcut un joc bun. A fost o partidă care pe mine m-a mulţumit", a explicat Mureşan.

"Arătăm bine"
Mario Felgueiras a prins încredere înainte de dubla cu Inter Milano. "A fost un joc bun pentru noi pentru că Young Boys e o echipă solidă. Cred că echipa arată bine, mai avem puţin timp şi trebuie să punem toate lucrurile la punct. Se simte absenţa lui Sougou sau Bastos, dar sînt convins că noii jucători care au venit ne vor ajuta foarte mult", a explicat Felgueiras.

Portarul a vorbit şi de interesul lui Manchester pentru serviciile sale. "Sînt fericit că se discută despre transferul meu la Manchester, este un lucru cu care mă mîndresc, dar pentru moment sînt la CFR şi vreau să îmi fac treaba cît mai bine aici", a spus lusitanul.

CFR - Young Boys Berna 1-1 (Cadu, 27/ Nuzzolo 57)
CFR: Felgueiras - Panin, Cadu, Piccolo, Sepsi - G. Mureşan, Muniru - Maah, Rui Pedro, Valente - Kapetanos
CFR din min. 70: Stăncioiu - Maftei, Cadu, Rada, Camora - Celestino, Godmeche - Păun, Hora, Deac - Weldon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
delouene
delouene  •  27 Ianuarie 2013, 14:32
Postat de biid pe 26 Ianuarie 2013, 13:03

Fantastic(????????),doua goluri (unul din penalty!) in trei amicale cu ,,,super echipe" si a ajus mare golgeter...nationala,selectionata lumii,galactic.....ungu-romani prosti!!!

Nu e fantastic. E serios si un profesionist desavarsit. Invidia si prostia denatureaza ideea de obiectivitate. Lasa, nu se prezinta bine CFR-ul. E grozava Steaua! Filmul evenimentelor e de vazut in mai, cand Steaua o sa piarda stafeta... Tot dau unii din gura si ignoranti fiind, nu au inteles ca nu sunt unguri la CFR! Pardon, unul singur, Adam V. Ce legatura are CFR-ul cu ungurii? Suporterii sunt 90% romani get beget, dar e grea scoala si creierele marunte se manipuleaza usor de unul si mai neinsemnat; GB.

cfrclujole
cfrclujole  •  27 Ianuarie 2013, 02:05

bravo lui!

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2013, 18:06
Postat de vaalah pe 26 Ianuarie 2013, 12:43

KaCadu un primitiv care își da autogoluri și ratează penaltiuri . Are valoare zero de aceea nu a fost convocat niciodată ratatul asta în naționala tarii sale .

Cred ca am vazut cel putin de 20 de penaltyuri marcate de Cadu.Unul singur a fost ratat.In plus goluri cu capul din lovituri de corner ,din centrari ...pe scurt uin excelent jucator ,calitati ? seriozitate ,profesionalism ,determinare . Bravo Cadu ! La mai mare !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează