FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA 0-2

Cătălin e Xavi al lui Dinamo » "Cap de Zmeu" este singurul jucător care a avut o evoluţie similară cu cea a adversarului său direct

Cătălin Munteanu este singurul jucător de la Dinamo care mai evoluase împotriva Barcelonei, în perioada 1998 - 2005, cînd a activat în Spania
Cătălin Munteanu este singurul jucător de la Dinamo care mai evoluase împotriva Barcelonei, în perioada 1998 - 2005, cînd a activat în Spania

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 21:32

Conform cifrelor furnizate de InStat Football, "Cap de Zmeu" e singurul dinamovist care poate fi pus în balanţă cu căpitanul Barcelonei.

Partida cu Barcelona a fost un prilej bun pentru jucătorii lui Dinamo de a-şi afla valoarea în faţa celor mai buni fotbalişti din lume, cei ai Barcelonei. Pe teren, "cîinii" nu s-au făcut de rîs, ba chiar le-au pus probleme în unele momente catalanilor.

Gazeta Sporturilor, cu ajutorul firmei de monitorizate InStat Football, i-a urmărit pe căpitanii celor două echipe: Xavi Hernandez (32 de ani) şi Cătălin Munteanu (33 de ani), adică jucătorii ce generează fantezie în jocul celor două echipe.

Xavi a greşit 5 pase, Cătălin 6
Cifrele au relevat că Munteanu este la fel de important pentru Dinamo, cum este mijlocaşul spaniol de 32 de ani pentru Barcelona. Lăsînd la o parte faptul că Xavi evoluează alături de jucători de zeci de milioane de euro şi că are un salariu colosal, "Cap de Zmeu" s-a ridicat la nivelul confruntării cu Barcelona.

Xavi a distribuit nu mai puţin de 100 de pase precise, greşind doar cinci! Piciorul lui Cătălin a atins jumătate din mingile distribuite de spaniol, adică 51 de pase precise şi a trimis eronat doar 6 baloane.

A greşit la gol, dar s-a revanşat
Pînă în minutul 4, Xavi reuşise deja şapte pase bune, în timp ce Cătălin atinsese mingea doar o dată, pierzînd-o şi prilejuindu-i lui Messi să înscrie de 1-0.

În schimb, Munteanu s-a revanşat în repriza secundă cînd i-a pus mingea în cap lui Ţucudean, însă Valdes a reuşit să deturneze mingea în corner. Apoi, a deviat cu călcîiul o minge pentru Axente, acesta şutînd puternic de la 18 metri în braţele lui Valdes.

95% a fost procentajul paselor precise ale lui Xavi împotriva lui Dinamo, în timp ce Cătălin a avut 88%

0 driblinguri reuşite au înregistrat atît Cătălin Munteanu, cît şi Xavi

1 preluare nereuşită a avut "Cap de Zmeu", în timp ce Xavi n-a avut erori

25 de trofee a cîştigat Xavi Hernandez în carieră, cu Barcelona şi cu echipa naţională a Spaniei. Cătălin are şase trofee, cucerite cu Steaua şi Dinamo

"Am făcut un meci bun, am avut şi ocazii, dar Barcelona rămîne cea mai bună echipă. Nu mi-a fost teamă că vom lua multe goluri, noi am făcut un meci defensiv foarte bun" (Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo)

512494-caseta-munteanu-xavi.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
fotbalistu
fotbalistu  •  13 August 2012, 17:46

cap de zmeu prafffffffffff, dar alexe nu exista, si tot joaca meci de meci titular.nu inteleg de ce nu ar primi si cristea o sansa sau chiar paun daca o mai fi la dinamo. nu inteleg de ce joaca alexe, dar chiar nu pricep. grigore nu se putea sa no ia printre picioare, isi strica palmaresul, panarama.............

gxgl_pch
gxgl_pch  •  13 August 2012, 11:46

nu pe bune acum :nici in gluma nu poti sa faci comparatie intre cei 2; catalin a imbatranit , acolo la mijloc se cere viteza de reactie , rezistenta fizica; pe langa faptul ca a fost deposedat de fff multe ori, imi amintesc si vreo 2 contraatacuri in care a gresit tocmai pasa decisiva pe dreapta unde asteptau liberi rus sau matei !

alex_cainele
alex_cainele  •  13 August 2012, 11:11

Cum dai un comentariu impotriva, cum ti-l scot porcii astia.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează