FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

"Cățelușii" fac show! Dinamo s-a distrat în amicalul de ieri, 13-0 cu Porticello

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 00:00

Puștii lui Rednic s-au distrat aseară cu o echipă de amatori din peninsulă. Patrick și Moldoveanu au marcat împreună 7 goluri

Mircea Rednic a mai solicitat aseară un ultim joc amical în cantonamentul din Italia pentru a-i testa pe cei mai tineri dintre jucători. Chiar dacă echipa cu care au jucat este una de amatori, Porticello, micii "cîini" nu i-au înşelat aşteptările "Puriului".

Patrick Petre a punctat de patru ori, Robert Moldoveanu a izbutit un hattrick, iar Himchinski şi Nedelcearu au marcat cîte un gol! Celelalte reuşite au fost semnate de mai exprimentaţii Valentin Lazăr, de două ori, şi Aliosa Vojnovici, tot de două ori.

Rednic a fost vizibil mulţumit de evoluţia copiilor din echipă, dar a evitat să îi laude, considerînd că acestora li se poate urca la cap.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Iulie 2015, 23:48

Foarte puternici new-new-new Dinamo! I-au spulberat pe galacticii din Porticello...

zecs93
zecs93  •  01 Iulie 2015, 15:31
Postat de lssah_ss pe 01 Iulie 2015, 15:27

dinamo aka rusinea aka insolventa este ceai mai amarata si nenorocita echipa din europa care fura banii jucatorilor si ai statului

voi vorbiti *** voua vi sa sters asa o datorie catre stat de 12 milioane de euro cu pixu, ha ha ha auzi-l pe asta, bah uitate in propria gradina, iar de nenorocit oameni, i-a spunene tu mai bine cum a lasat gigi becali ( *** vostru sef de la fcsb) milioane de oameni de la avicola fara loc de munca dupa ce a intrat in insolventa ?? Penali *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lssah_ss
lssah_ss  •  01 Iulie 2015, 15:27

dinamo aka rusinea aka insolventa este ceai mai amarata si nenorocita echipa din europa care fura banii jucatorilor si ai statului

Vezi toate comentariile (12)
Comentează