FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR - DINAMO BUDEJOVICE 4-0

CFR i-a călcat în picioare pe dinamoviştii din Cehia! » Campioana s-a impus cu 4-0 în amicalul cu Budejovice

Ronny are în continuare chef de gol
Ronny are în continuare chef de gol

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 21:50

Campioana a arătat foarte bine în amicalul de ieri, împotriva locului 10 din Cehia.

Cu jucători noi pe benzi şi cu trecerea lui Sougou în atac, trupa lui Andone încearcă să dezvolte un joc în viteză, în care fundaşii laterali să aibă un aport consistent pe faza ofensivă.

Adversarul de ieri, Dinamo Budejovice, a fost vizibil incomodat de presingul avansat al ardelenilor. Cehii n-au tras nici un şut pe poartă în prima repriză, în timp ce clujenii au fructificat două dintre cele şapte ocazii contabilizate în 45 de minute.

La CFR au debutat portarul Mario Felgueiras şi fundaşul dreapta Ivo Pinto. Sigur pe faza faza defensivă, Pinto nu a ezitat să urce în atac, încurajat de efortul generos al lui Deac, mereu disponibil să-l acopere pe lusitan. Portughezul a contribuit şi la faza primului gol. Dintre jucătorii aduşi în vară, doar Sepsi nu e sigur pe locul său de titular. Ando a început ieri cu Camora în primul "11".

CFR Cluj - Dinamo Budejovice (Cehia, 1) 4-0
Au marcat: Ronny (9), Cadu (30 - pen.), B. Sare (49), Valente (56)

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, I. Rada, Camora - Deac, B. Sare, G. Mureşan, Valente - Sougou - Ronny. Antrenor: Ioan Andone. Au mai jucat: Stăncioiu, Maftei, Edimar, Sepsi, Nicoară, Kapetanos, Godemeche, Hora, Lionn, Nuno Diogo, Rui Pedro, Bastos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
merace
merace  •  26 Iunie 2012, 19:17

pentru reporter: localitatea echipei cehe Dinamo e Ceske Budejovice, nu doar Budejovice. Asa cum localitatea echipei romanesti APulum este Alba Iulia si nu doar Iulia.

merace
merace  •  26 Iunie 2012, 19:00

Dinamo Ceske Budejovice e o echipa ceha de pe la jumatatea clasamentului. Nu are palmares european. In martie o batea cu 5-o FK Jablonec, alta echipa ceha fara palmares european. Nu e mare realizare daca CFR, echipa cu palmares european, le-a dat 4-0. Mai degraba era de asteptat.

sabben
sabben  •  26 Iunie 2012, 16:37
Postat de terminatorul2 pe 26 Iunie 2012, 01:50

Te-a derutat titlul ? : ))))))) In rest ai dreptate , nimic interesant ! Pierdere de timp : )))))

Oile astea cand aud "CFR!" ciulesc urechile! Pentru ele e ca si cum ai spune "lupul"! :))) BeeeBeeee! Oile sunt frustrate si behaie a jale! Rade o tara intreaga de voi si de Gigi frana ce va conduce :) Cred ca toti stelistii sunt peste 40 de ani, din generatia comunista, sau indoctrinati acasa in astfel de familii :P

Vezi toate comentariile (14)
Comentează