FOTBAL  »  AMICALE  »  CANTONAMENT

CFR merge ceas în amicale! Clujenii sunt neînvinși înaintea supercupei cu Astra

Foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 21:29

CFR Cluj a terminat neînvinsă stagiul de pregătire din Slovenia, după remiza înregistrată în fața ucrainenilor de la Zoria Lugansk, scor 0-0.

Echipa antrenată de Vasile Miriuță termină astfel cantonamentul din Slovenia cu trei victorii, o remiză și fără gol primit, iar următorul meci va fi cel din Supercupa României, împotriva Astrei, din data de 16 iulie. Meciul va avea loc chiar în orașul ardelenilor, pe Cluj Arena.

Echipa de start a CFR-ului contra Zoriei: Marc - Camora, Mureșan, Larie, Tiago Lopes - Păun, Ruiz, Petrucci, Jakolis - Bud, Negruț

Rezultatele clujenilor în amicalele din Slovenia:

CFR Cluj - Vorskla Poltava 2-0
CFR Cluj - Rudar Velenje 2-0
CFR Cluj - Dinamo Moscova 1-0
CFR Cluj - Zoria Lugansk 0-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Iulie 2016, 07:26

Mincă, Cristian, Nascimento, Peteleu, Horj, Veres, Pintea.Au intrat dupa pauza.Niciun jucator de baza nu a plecat de la CFR.In ciuda dorintei lui Andone sau a celor de la Steaua.In sfarsit un articol cu CFR.Succes baieti ,inainte cu succes! Desi si in acest campionat echipa va fi penalizata. Steaua nu este niciodata penalizata( un exemplu!) desi patronii au facut puscarie pentru sume de bani mult mai mari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează