FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - LITEX, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cine pune presiune pe Reghecampf? ”Sper să nu se supere, dar vin la meci” ;)

Reghecampf e nemulțumit că Stoichiță vorbește de echipa sa (foto: Raed Krishan)
Reghecampf e nemulțumit că Stoichiță vorbește de echipa sa (foto: Raed Krishan)

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 21:52

Ultima perioadă a fost marcată la Steaua şi de un conflict apărut din senin, în care protagonişti sînt fostul şi actualul tehnician din ”Ghencea”. Mai precis, Mihai Stoichiţă a atacat unele decizii ale succesorului său, iar Laurenţiu Reghecampf i-a replicat pe măsură.

Războiul rece dintre cei doi continuă diseară, deoarece Stoichiţă a anunţat că va fi prezent la meciul amical cu Litex Loveci, în care roş-albaştri îşi prezintă noul echipament şi lotul pentru viitoarea stagiune. Antrenorul de 57 de ani chiar a glumit  ironic pe seama prezenţei sale la această partidă: "Sper ca Reghecampf să nu fie deranjat  că merg pe stadion. O să stau undeva sus, în tribune!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
fidec
fidec  •  15 Iulie 2012, 17:19

Nimic interesant !

daveroirl
daveroirl  •  15 Iulie 2012, 15:02

sundance_nr_one (195 comentarii) De ziua ei cind a implinit 16 ani m-am abtinut 2 saptamini . Apoi mi-am varsat lichidul in popoul ei fantastic si sa umplut asa mult ca jumate a iesit din cur si s-a scurs pe picioarele . Ba ? Eu nu mint . Pe bune asa e . Eram pervers sexual . Recunosc . Dar nu e vorba de viol aici . Eu niciodata nu le fortam . Chiar eram romantic si faceam pe prostu ina ajungeam cu pula la curul lor. 02 Aprilie 2012, 01:29 • Imi place (0) • Comenteaza • Raporteaza :))))))))))))))))))))0

imperator
imperator  •  15 Iulie 2012, 14:31
Postat de biancorossi pe 15 Iulie 2012, 13:09

..)) de 2 lei, bune si alea..))

Pe noi ne intereseazä doar campionatul nu tinichelele , noi nu omoram caii in vale ! :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează