FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - UJPEST 2-0

Corespondență din Belek » Dedicaţii pentru Tata Puiu » Stanciu şi Popa au adus prima victorie a Stelei în 2016: pot să nu fie convocaţi la Euro?!

Cu un gol și-o bară, Stanciu a fost cel mai periculos stelist pentru poarta ungurilor
Cu un gol și-o bară, Stanciu a fost cel mai periculos stelist pentru poarta ungurilor

Articol de , - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 00:00

Campionii au învins aseară cu 2-0 ocupanta locului 2 din Ungaria, la capătul unui meci controlat prin jocul ofensiv, dar cu cîteva copilării în apărare.

Reghecampf a început aseară titularizîndu-i pe toţi cei 6 fotbalişti care ar fi trebuit să fie la aproximativ 10 kilometri distanţă, în cantonamentul selecţionatei divizionare.

Stanciu şi Popa au înscris şi au fost integralişti pentru clubul care-i plăteşte, nu pentru lotul lui Anghel Iordănescu. Steaua a deținut controlul ostilităţilor, clătinîndu-se totuşi pe faza defensivă, doar că a avut portari providenţiali.

Nisipuri mişcătoare

Zona apărării s-a zdruncinat în cîteva rînduri, jucătorii de acolo parcă dorind să-şi îngreuneze situaţia într-atît încît să observe dacă pot face faţă unor situaţii la limită. După ce-a oferit o superpasă de 70 de metri pentru Hamroun, Papp s-a împiedicat în două rînduri, însă maghiarii n-au profitat.

Şi Varela a greşit o minge simplă, undeva în tuşă, fără consecinţe grave, mingea şutată de Kabat ducîndu-se pe lîngă. În partea secundă, Vali Cojocaru a avut patru intervenţii, în două cazuri se poate scrie că a salvat goluri ce păreau ca şi făcute.

Forţă

Linia de mijloc a fost în continuă mişcare. În ciuda antrenamentelor dure, fotbaliştii au avut mobilitate şi au alimentat cu mingi utile vîrfurile. Pintilii chiar era să marcheze cu un şut de la distanţă, ghicit de portar.

Popa şi Stanciu i-au îngheţat pe maghiari prin reuşitele lor. Nicuşor a fructificat o eroare puerilă a portarului advers, Hamroun insistînd la acea fază, apoi "Motoreta" a înscris din pasa lui Onţel. Bonus: Stanciu a avut şi-o bară în prima parte.

Hamroun, all in

Atacul a mers datorită lui Hamroun. Cu două reuşite contra celor de la Young Boys, fotbalistul nu s-a lipit ieri la gol, deşi a încercat din toate poziţiile. Poftă de joc a lui Jugurtha, în asemenea condiţii va fi greu de scos din primul "11".

Va începe cu siguranţă titular în etapa inaugurală a lui 2016. Bawab a jucat mult mai mult decît cele 30 de minute din primul meci, însă în afara unei execuţii spectaculoase, din "foarfecă", n-a mai strălucit ca împotriva elveţienilor.

Marica, menajat

Ciprian Marica s-a antrenat ieri după-amiază, de la ora 17:00, n-a jucat deloc contra ungurilor, nici măcar n-a fost în lot. Steliştii au transmis că atacantul de 30 de ani nu are probleme medicale, ci urmează şi un program separat de recuperare fizică, pe lîngă cel normal, alături de echipă.

Răspunsul serii:

Reporter: "Sînteţi şmecheri, aşa cum a spus Mircea Rednic?"
Stanciu: "Cei mai şmecheri!"

Declarația serii:

"Dacă era Rusescu la faza asta, acum ne pupam la centru şi sărbătoream golul!"
Laurenţiu Reghecampf, după una dintre ratările primei reprize

Steaua - Ujpest (Ungaria, I)    2-0 (1-0)

Au marcat: N. Stanciu (32), Ad. Popa (85)

Steaua: Fl. Niţă (V. Cojocaru 46) - Rîpă, Papp, Varela, Toşca (Carp 56) - Pintilii (Ştefănescu 76), Muniru (Popadiuc 63) - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun (Tudorie 76) - Bawab (Onţel 76). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

INBOX

  • Cristian Dulca pe post de sol de pace! Antrenorul "naţionalei" de tineret a fost aseară la meci, pentru a-i urmări pe potenţialii jucători pentru lotul său. S-a salutat cu steliştii, nu s-a ţinut cont de relaţiile reci dintre roş-albaştri şi "naţională".
  • Osmanlispor împarte acelaşi hotel cu Steaua, iar aseară s-a pregătit chiar pe gazonul de lîngă terenul de joc al elevilor lui Reghe. Ex-jucători ai roş-albaştrilor, Szukala şi Rusescu au zăbovit cîteva minute pentru a vedea finalul primei părţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  27 Ianuarie 2016, 13:44

dacă aiureala din min. 32 a lui Stanciu este gol de națională... succesuri!

boss.alb.rosu
boss.alb.rosu  •  27 Ianuarie 2016, 10:28

a iesit de pe contul ala,acum scrie cu marius72.omul este irecuperabil.

boss.alb.rosu
boss.alb.rosu  •  27 Ianuarie 2016, 10:17
Postat de juliusmad pe 27 Ianuarie 2016, 10:15

:))) la misto aia cu "hai brasovul" :)))

asta este unul din zecile conturi detinute de avocatul fara procese aka terminatul parasit de familie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează