FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - DJURGARDENS (SUEDIA, I) 2-2

Corespondență din Belek » Tamaș și Gebhart promițători » Rebelii Stelei au debutat la echipă. Marica a fost invizibil

Gebhart a reușit 6 dribliguri, cele mai multe de pe teren, deși a jucat doar o repriză
Gebhart a reușit 6 dribliguri, cele mai multe de pe teren, deși a jucat doar o repriză

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 00:00

Campioana a demarat, aseară, în trombă cu Djurgardens, însă a pierdut din tempo, iar apărarea, în frunte cu portarul, a capotat.

Lui Reghe îi dă mîna să încerce diverse formule de echipă, numeric şi valoric. Aseară, Steaua a propus în start un 4-1-4-1, mult mai dinamic, mai ofensiv, ceea ce s-a văzut imediat. Un alt display, mai colorat, faţă de cenuşiul din amicalul precedent cu Ludogoreţ (0-3).

Şi Djurgardens, locul 6 în Suedia, a venită să arate fotbal, așa că s-a jucat deschis. La nici 48 de ore de cînd a sosit în Antalya, Gabi Tamaş a fost titular, semn că are lecţiile de fotbal la zi.

A început ca stoper, lîngă Varela, acolo unde a evoluat şi-n mandatul precedent. Un alt debut, Timo Gebhart, a fost pe teren din startul reprizei secunde.

Cojocaru - La primul gol, are ceva circumstanţe atenuante cu stoperii din faţă. În schimb, Berntsen l-a băgat în plasă cu tot cu minge şi cu cei 1,95 de metri ai săi. Gafă mare.

Papp - Revenit ca fundaş dreapta, a avut cîteva angajări bune. O detentă remarcabilă, de baschetbalist, era să marcheze cu capul.

Tamaş - Simplitate desăvîrşită în joc, o singură dată s-a pus şi pe el, şi echipa în pericol. A vrut să fie tehnic, a semiluftat, pierzînd mingea, însă Olunga şi-a dat cu stîngu'-n dreptu'. Nu are de recuperat faţă de ceilalţi colegi, duce ritmul, intens. Printre puţinii care vorbesc pe teren, comunică. Păcălit din fentă, şi el, şi Varela, la golul lui Olunga.

Varela - S-a înălţat la gol, imperial, dar la reuşita lui Olunga l-a pierdut pe adversar. Apărarea a scîrţîit pînă cînd a fost schimbat.

Toşca - Nu epatează cu nimic, dar are o prestaţie curată.

Pintilii - Şters, fără a ieşi în evidenţă.

Popa - A avut o reluarea caraghioasă după un corner, imprecizia mai dîndu-i o palmă şi-n partea secundă.

Chipciu - Al doilea meci la rînd al celui de-al doilea golgeter al Stelei cu poftă de fotbal. Mereu activ. După ieşirea lui Marica, a trecut vîrf împins, cum a mai jucat. Spre final, a jucat și în banda dreaptă, al treilea post în meci.

Stanciu - Viu. Centrare care a dus la deschiderea scorului. Şuturi puternice, blocate de adversar în corner. Orice fază fixă executată de el a adus pericol.

Hamroun - Execuţie fină, rece, la faza golului, fără şanse pentru portar. Faza ofensivă merge ceas, defensiva era să-l bage în şedinţă fiindcă l-a scăpat pe Karlsson în poziție periculoasă.

Marica - Teoretic, a oferit nişte pase utile, practic, nu s-a văzut deloc. Încă un meci în care Ciprian a alergat, însă fără folos, fiind prea în afara jocului.

Gebhart - Pînă la reluarea cu capul, din minutul 62, cînd mingea a zguduit transversala, a trecut neobservat, dar s-a descotorosit de doi adversari de parcă nici n-ar fi fost lîngă el. Driblează mult, dar ineficient. Timo a jucat în poziţie centrală. Masiv, cam greoi în mişcări. În anumite momente, a încurcat faza ofensivă. A mai avut o lovitură liberă, executată decent.

Momcilovici - A urcat rar de tot.
Rîpă -  Cîteva centrări la prima bară, fără adresant.
Bawab - A scos o lovitură liberă periculoasă şi atît.
Muniru - Mai distrugător decît Pintilii.
Mihalcea - A mai bifat o prezenţă.
Carp - A urcat de două ori în atac.

"Sînt mulțumit de randamentul și atitudinea jucătorilor. A fost important să îi văd la lucru pe Tamaș și Chipciu. Știu valoarea jucătorilor care au venit și nu am nici un fel de dubiu în privința lor. Vrem ca la meciul cu Chiajna să fim la cel mai înalt nivel"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Am jucat foarte bine. Avem echipă bună și toți cei care au venit în această iarnă au calitate"
Marko Momcilovici, fundaș Steaua

22 de baloanerecuperate a strîns Tamaş în meci, cîştigînd 4 dueluri la cap. A faultat de două ori

Steaua - Djurgardens (Suedia, I) 2-2 (2-1)

Au marcat: Varela (4), Hamroun (21) / Olunga (25), Berntsen (53)

Steaua: V. Cojocaru - Papp, Tamaş, Varela (Rîpă 58), Toşca (Momcilovici 58) - Pintilii (Muniru 70) - Ad. Popa (Bawab 70), Chipciu, N. Stanciu (Vl. Mihalcea 80), Hamroun (Carp 85) - Marica (Gebhart 46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Ce-au făcut fotbaliştii de atac ai Stelei

Jucător Pase bune Driblinguri Şuturi Recuperări
Stanciu 41 1 3 4
Hamroun 39 5 1 2
Chipciu 31 2 1 4
Gebhart 20 6 1 0
Marica 11 0 0 1

Ce-a zis Chipciu după meci:

  • "Ne-am întărit cu jucători mari, care ne vor ajuta. Steaua arată extraordinar de bine, ne-am întărit în toate compartimentele"
  • "Pentru mine este o bucurie să joc cît mai mult, fiindcă revin după accidentare. Mă simt bine"
  • "Să nu ne culcăm pe o ureche, nu sîntem deja campioni. Oricum, sîntem mai buni decît în toamnă"
  • "Mi-ar plăcea să jucăm în alb, ca la Sevilla, să-i cinstim pe acei eroi".

INBOX

  • După greşelile din meciul cu Ludogoreţ (0-3), Florin Niţă a fost doar spectator aseară. Totuşi, goalkeeper-ul va reintra, mîine după-amiază, cu Trencin.
  • Jucătorii au avut voie din partea lui Reghe să-şi aducă soţiile şi iubitele în cantonament, iar acestea, alături de copii, le-au făcut galerie fotbaliştilor, aseară. Plus un grup de români, sosiţi la meci.
  • Cîţiva fotbalişti ai Viitorului, în frunte cu căpitanul Florin Cernat, au asistat aseară la prima repriză. Azi dimineaţă, echipa lui Hagi, care împlineşte azi 51 de ani, se întoarce la Constanţa.
  • Antrenorul "naţionalei" de tineret, Cristi Dulca, n-a ratat nici partida de aseară, însoţit fiind de Dan Apolzan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ortega
ortega  •  05 Februarie 2016, 18:29

Concluzia ... fcsp = 0 barat ... Tot blaturile , arbitrii și valizele ... Aaaaa , și Mopul , cu patul ei primitor ...

khal_37
khal_37  •  05 Februarie 2016, 14:26
Postat de stelbz pe 05 Februarie 2016, 11:20

Parerile noastre sunt diverse. Gabi Balint spune ca nu a vazut nimic la Gebhart. Mie mi-a placut : tehnic, inteligent, forta de patrundere si disponibil la jocul colectiv( nu are insa inca pregatirea fizica, dar se anunta ca titular ca si Hamroun). Daca Marica, Chipciu, Popa si Stanciu(apatici in joc si gandire !) nu-si revin la o forma sportiva superioara nu sunt sanse de a castiga titlul de campioani. Va fi o batalie teribila cu celelalte 5 echipe, fiecare gandidu-se numai la EUROI !

Cu Adi Popa, Rapa, Pintili si Bouceanu suntem terminati...putem sa-i avem in fata pe Messi si Ronaldo

stelbz
stelbz  •  05 Februarie 2016, 11:27
Postat de Gheorghe Milovan pe 05 Februarie 2016, 10:24

Autorul articolului se pare că a văzut alt meci, sau că are interes să laude achiziţiile stelei. Da Marica a fost zero, dar tot aşa de nimic au fost şi Tamaş şi Gebhart şi Chipciu şi Stanciu şi Adi Popa şi Bawab. In schimb, nu are ochi să vadă jocul lui Toşca. Iar pe Chitoşcă, cel care a făcut nişte faze frumoase în meciul precedent, l-au ascuns de tot. Rege chiar crede că Pintilii sau Bourceanu sunt mai buni decât Filip ? Da, chiar e nevoie de MM.

Chitosca, din ceea ce am vazut anterior, ar trebui pastrat la Steaua si chiar incercat mai des in locul ratacitului de Popa. Dar cred ca-l va da pana in vara la alta echipa.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close