FOTBAL  »  AMICALE  »  VIITORUL

CORESPONDENȚĂ DIN POLONIA // Din succes în succes: Viitorul, victorie și în cel de-al doilea amical al zilei

Articol de - Publicat sambata, 30 iunie 2018 20:36

Viitorul merge din succes în succes astăzi. După ce a trecut de vicecampioana Poloniei Jagiellonia, scor 2-1, dimineață, echipa lui Hagi a câștigat și amicalul cu Podbeskidzie Bielsko, scor 3-2.

Iacob a deschis scorul după 4 minute, când a șutat perfect din 14 metri. În minutul 27 s-a restabilit egalitatea. Tordai a parat lovitura de la 11 metri, însă un jucător polonez a reluat din apropiere în plasă.

Doar două minute s-a păstrat acest scor pentru că Houri a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat din marginea careului perfect, pe lângă portar, ducând scorul la 2-1.

O nouă lovitură de la 11 metri a polonezilor a făcut ca scorul să devină 2-2 în minutul 57, însă puștii lui Hagi au dat lovitura pe final, cu ceva noroc, când centrarea lui Băjan a fost deviată în poartă de un fundaș polonez.

Echipa de start: Tordai - Băjan, Luchin, V. Ghiță, Neciu - A. Ciobanu, P. Iacob, Houri - Ed. Florescu - Voduț, Țîră

Au mai jucat: Șerban Al. Stoica, Gavra, Leca, Pitu, Boboc

Citește și: Victorie importantă în cantonamentul din Polonia » Viitorul a învins cu 2-1 vicecampioana Poloniei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  01 Iulie 2018, 13:24

Din succes in succes draga Ionut Coman,daca pentru tine 0-4 cu Sosnowiec miercuri 27 iunie inseamna succes.E problema ta ,dar nu mai aburi lumea.

ray51
ray51  •  01 Iulie 2018, 11:17

Gica, s-ar parea ca ramai la Viitorul. Sper sa-l convingi pe ... patron!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează