FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Costel Gâlcă a explicat de ce nu l-a încîntat succesul cu ŢSKA: "Am cîştigat, dar nu-mi place ce jucăm!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 februarie 2015 22:17

Steaua a cîştigat la limită amicalul cu ŢSKA Sofia, scor 1-0, prin golul marcat de Adrian Popa. Antrenorul steliştilor nu a fost, însă, prea mulţumit de joc.

- Domnule Gâlcă, după meciul cu Sturm Graz v-aţi criticat jucătorii, acum aţi cîştigat, deci...
- Da, am cîştigat, dar sîntem departe de ce îmi doresc eu ca joc. Nu mi-a plăcut nici azi ce am făcut!

- De ce?
- Fiindcă pe faza ofensivă am fost prea grăbiţi, ne-am precipitat, am căutat să jucăm direct şi am lăsat spaţii prea mari între linii, am dat posibilitate adversarului să-şi creeze situaţii. E clar, avem multe de pus la punct.

- Şi la ce schimbări în joc vă aşteptaţi?
- În primul rînd, să fim mai omogeni. Mai avem două partide de verificare şi sper să se vadă că avem relaţii de joc, să avem linişte la construcţie.

- Păi, nu va fi greu fără cei 8 jucători care vor pleca la "naţională"?
- Opt sînt? Poate ajung acum la hotel şi aflu că mai pleacă unu. Am văzut că a fost la meci şi domnul Iordănescu, o să vorbesc cu el să vedem cum facem pentru cele două jocuri pe care le mai avem, dacă ne va trimite dintre cei 8 să-i folosesc şi eu.

- Mulţumit de Ţucudean?
- E jucător de calitate. Cert e că a venit foarte bine pregătit fizic, trebuie să avem grijă cu el, să-l integrăm cu răbdare şi, apoi, să ne ajute.

"Am venit să văd jucătorii Stelei, pe care-i voi lua la lot. Meciul a fost bun, mi-a plăcut" (Anghel Iordănescu, selecţioner România)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close