FOTBAL  »  AMICALE  »  CSU CRAIOVA

CS U Craiova a remizat cu echipa lui Bogdan Stancu şi Liviu Antal într-un amical

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 17 ianuarie 2015 20:16

CS U Craiova a remizat, scor 1-1, cu echipa lui Bogdan Stancu şi Liviu Antal, Genclerbirligi, într-un meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Turcia, informează site-ul oficial al clubului din Liga I.

Golurile au fost marcate de Herghelegiu '37 pentru CSU şi Kaya '20 pentru Genclerbirligi. CS Universitatea Craiova a evoluat în prima repriză în următoarea formulă: Bălgrădean (Straton '33) - Dumitraş, Frăsinescu, Avrămia, Vătăjelu - Sin, Brandan, Cîrstea, Varga - Bawab, Herghelegiu.

În repriza secundă, pentru echipa craioveană au jucat: Straton (Brac '62) - Dumitraş (Cîrstea '73), Acka, Izvoranu, Briceag - Manea, Madson, Mateiu, Băluţă, Tîrnăcop, Ivan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Ianuarie 2015, 09:36

perfect de acord cu augustuscaesar...cu mentiunea ca vom avea rezultate cand o sa jucam pe noul stadion ...rezultate peste steoaia ...

augustuscaesar
augustuscaesar  •  18 Ianuarie 2015, 07:45
Postat de novamaxima pe 17 Ianuarie 2015, 20:41

scursurile astyea trebuie eliminate din FOTBAL asa cum au aparut tot asa sa dispara

taci! pentru totdeauna !

augustuscaesar
augustuscaesar  •  18 Ianuarie 2015, 07:43
Postat de novamaxima pe 17 Ianuarie 2015, 20:41

scursurile astyea trebuie eliminate din FOTBAL asa cum au aparut tot asa sa dispara

bun inceputul! sa nu uitam obiectivele - virful de forma trebuie atins la inceperea campionatului, rulam tot lotul sa vedem pe ce ne bazam, omogenizam echipa, etc. stiu nea Sorin si Emil ce tb facut. sper ca patronatul sa reuseasca sa" pompeze "un nivel satisfacator de bani cel putin pina cind se va reusi listarea la bursa a echipei- asa cum s-a promis ! de atunci va fi si treaba noastra, a suporterilor, sa dovedim ca sustinem echipa nu numai moral. trebuie sa cream un pol de putere care sa raspunda dominatiei steliste din ultimii ani- dpdv al competitiei total nesanatoase !!! BRAVO tuturor celor implicati in acest proiect, aveti toata admiratia noastra si VA IUBIM !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează