FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

Cum au jucat noile achiziţii la primul amical al lui Dinamo » Remarcaţii lui Mulţescu şi 3 posturi deficitare!

foto: Bogdan Bălaş
foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 17:42

Dinamo a pierdut primul amical din această vară, fiind învinsă de Corona Braşov, scor 0-1.

Gigi Mulţescu nu-i ceartă pe elevii săi şi consideră că erau obosiţi după un cantonament greu la Poiana Braşov: "Orice naştere se face în chinuri, am încheiat primul stagiu de pregătire unde am pus accent pe pregătirea fizică. Am sacrificat rezultatul de astăzi, băieţii fiind obosiţi. În prima repriză am arătat destul de bine, dar departe de dinamica pe care o vreau să arătăm în jocurile din Anglia. Ne-ar mai trebui un fundaş stînga, fundaş central, mijlocaş central, dar dacă pleacă unii dintre jucătorii noştri de bază discuţia se va schimba. Fai este un cîştig şi Abdoulaye pare a avea apucături de atacant, dar mai are de lucru".

CUM AU EVOLUAT ACHIZIŢIILE LUI DINAMO:

Durimel şi Asanovici au început în centrul defensivei şi au avut o evoluţie sigură, Corona nu a avut nici o ocazie importantă în prima repriză.
Fai a urcat bine în atac, a avut trei centrări bune. Şi în defensivă a stat bine, i-a dublat bine pe fundaşii centrali şi pe mijlocaşul stînga.
Hasanovici a intrat în a doua repriză, a greşit la golul lui Ene, fiind driblat în duel 1 la 1.
Ad. Popa II - discret în joc, dar şi-a îndeplinit sarcinile.
Vaştag - a jucat foarte puţin, nu s-a evidenţiat.
Abdoulaye - s-a zbătut destul de mult, a fost activ, a avut singura ocazie notabilă din a doua repriză, bara din minutul 108.
Fl. Matei - Activ, a fost folosit ca al doilea vîrf şi a coborît foarte mult lîngă mijlocaşii centrali. Părea că nu este în largul lui ca atacant.

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (51)
plesan
plesan  •  30 Iunie 2013, 01:01

normal k nu il tine pe Florentin Matei pt ca chitra de Multi,il baga atacant pe acest jucator MIJLOCAS..se vede k a vrut sa il umileasca inainte sa il dea fara ;)

r.obert
r.obert  •  30 Iunie 2013, 00:38

3 posturi deficitare - fotbalisti, conducere, banca tehnica

reddm
reddm  •  29 Iunie 2013, 20:53

Bai animalelor NU IL MAI BAGATI PE DRAGOS GRIGORE, ce tot vad astia la gluma asta de jucator, va face servicii sexuale, de ani de zile sta la prima echipa un jucator de liga a5a TERMINATI CU GRIGORE!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează