FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - MLADA BOLESLAV 0-1

Cum au jucat steliştii în meciul cu Mlada » Bratu s-a comportat bine, Puşcaş cel mai slab

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 22:33

Steaua a pierdut amicalul cu Mlada Boleslav, scor 0-1, în urma unui gol marcat în prelungirile meciului.

Stanca 5
A avut şi noroc la cîteva atacuri ale cehilor, apoi a intervenit bine la unele mingi dificile, dar a ratat ieşirea pe centrarea din care Mlada a cîştigat meciul.

Rîpă 5
Nu scapă de probleme: nu s-a integrat în echipă şi pare îngrozit de responsabilitatea pe care a primit-o cînd a fost achiziţionat.

Gardoş 6
S-a mai plasat greşit, dar a jucat simplu şi s-a descurcat OK în condiţiile în care adversarul l-a solicitat destul de des.

D. Bratu 6
A absentat aproape un an din cauza unei leziuni a ligamentelor genunchiului, dar s-a comportat bine. E puternic şi controlează bine mingea, însă cam scund pentru un stoper şi expus, din cauza asta, la mingile înalte.

Latovlevici 6
Se complică des, dar asta şi fiindcă e cel mai tehnic şi mai ofensiv dintre fundaşii Stelei. A intrat uneori în jocul dur al adversarului şi a răspuns la fel.

Prepeliţă 6
A ratat o ocazie imensă înaintea pauzei. E aproape de nivelul maxim pe care-l avea la Craiova, dar tot îi va fi greu să-l scoată din echipă pe unul dintre Bourceanu şi Pintilii.

Filip 5
Mai puţin implicat decît Prepeliţă, colegul lui de compartiment. Nu arată suficient de agresiv şi de puternic pentru un mijlocaş defensiv.

Chipciu 6
În absenţa lui Tănase, a preluat rolul lui; n-a mai jucat lipit de tuşă, ci a căutat des să-şi asume rolul de playmaker. N-a avut însă nici o realizare specială.

Tatu 5
N-a mai beneficiat de sclipirea din meciul cu Dinamo Moscova, cînd marcase, şi s-a pierdut în jocul prea "fizic" şi prea puţin combinativ.

M. Costea 6
A alternat treceri spectaculoase pe lîngă adversari şi sprinturi de atlet adevărat cu finalizări incredibil de proaste. Ca să impresioneze, a încercat să joace decisiv fiecare minge pe care a avut-o.

Nikolici 5
La cîte lovituri a primit, probabil că n-a mai dormit azi noapte. Dar cu el vîrf al Stelei, portarul a putut dormi din nou relaxat.

Năstăsie 5
A irosit stupid un contraatac care părea bun. Deşi pare să aibă tehnică şi fizic bun, tot nu demonstrează c-ar putea fi o soluţie pentru prima echipă.

I. Roşu 5
A intrat timorat şi l-a enervat pe Reghecampf: "Ai puţin curaj!". Firav, n-a avut nici o şansă în faţa cehilor.

V. Lupu 5
N-a greşit, dar nici n-a fost implicat în vreo fază complicată. Cu Latovlevici şi cu Pîrvulescu concurenţi, probabil nu va juca deloc în retur.

Puşcaş 3
La puţin timp după ce a intrat a ratat o pasă din apărare şi i-a readus pe cei de la Mlada în careul Stelei. Apoi a luat "roşu" pentru un fault grosolan, din care a rezultat lovitura liberă care le-a permis cehilor să marcheze. Nu poate fi o soluţie pentru Liga 1.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (9)
terminatorul2
terminatorul2  •  06 Februarie 2013, 14:18
Postat de kily pe 06 Februarie 2013, 11:47

iar pentru echipa, un mare ZERO!

La fe și creierul tău , ZERO !

kily
kily  •  06 Februarie 2013, 11:47

iar pentru echipa, un mare ZERO!

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  06 Februarie 2013, 11:20

Noi am avut noroc...si-au bagato singuri !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează