FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - TEREK GROZNÎI 1-1

Daum a urmărit mai mulți jucători la Steaua - Terek » Grozav a vorbit cu selecționerul: "Ne-a transmis asta"

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 20:03

Gicu Grozav a fost titular în partida dintre Steaua și Terek Groznîi, scor 1-1, joc amical din Antalya, și în tribune a fost și selecționerul Christoph Daum.

Mijlocașul român de 26 de ani spune că a vorbit cu antrenorul neamț și acesta i-a transmis ce așteaptă de la el.

"Important a fost că ne-am făcut antrenamentul și că nu am pierdut. A fost o ambiție în plus pentru că noi suntem foști dinamoviști, dar știm să facem diferența dintre un meci amical și unul oficial. Ne bucurăm că n-am pierdut.

M-am reîntâlnit și cu foștii jucători de la națională. M-am revăzut și cu Gabi Tamaș, e un tip ok. Am glumit un pic cu el. Noi tragem tare să fim și în vederile selecționerului. Am vorbit câteva minute cu el și ne-a transmis ce așteaptă de la noi. O să încercăm să dăm totul, să murim cu danezii de gât. Steaua e pe finalul pregătirii, noi suntem abia la început. E o echipă bună, dar eu zic că dacă eram la același nivel de pregătire eram mai buni ca ei", a declarat Grozav.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează