FOTBAL  »  AMICALE  »  CS U CRAIOVA

Defensivă da, ofensivă nu! » Craiova a uitat bucuria golului: al treilea amical la rînd fără să înscrie

Articol de - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 22:24

"Juveţii" au încheiat ieri la egalitate, 0-0, meciul cu Kuban Krasnodar, formaţia lui Gigel Bucur.

Craiova a rămas aceeaşi echipă bine aşezată în teren din sezonul de toamnă. Împotriva lui Kuban Krasnodar (0-0), locul 8 în Rusia, oltenii au făcut un joc defensiv fără cusur, silind adversarul să încerce doar şuturile de la peste 25 de metri. Bălgrădean a avut mult de furcă în repriza secundă, dar mîinile lui "Pufi" au fost sigure. "Juveţii" au preferat să le lase ruşilor posesia, contraatacînd periculos.

Doar că ultima fază execuţiile au fost păcătoase. Herghelegiu, Bawab, Ivan, Băluţă şi Cîrstea s-au precipitat. Dacă în apărare lucrurile par aşezate, atacul scîrţîie. A fost al treilea meci consecutiv în doar o săptămînă în care Ştiinţa n-a marcat!

Oltenii au fost iar aprigi la mînie. După un duel între Brandan şi Hubulov, în minutul 51, în care s-au împărţit pumni între cei doi, s-a ajuns la un meleu în care jucătorii ambelor formaţii au fost implicaţi, spiritele potolindu-se cu greu şi cu două cartonaşe roşii pentru cei ce-au pornit incidentul.

3 remize a strîns Craiova în 5 amicale în Antalya, plus o victorie şi un eşec. Oltenii au marcat cu Gencler (1-1) şi cu Hazar Lankaran (3-0), au mai fost două egaluri albe, cu Pogon şi cu Kuban, şi înfrîngerea cu Anji (0-1)

"Am jucat şi contra unor adversari puternici, peste ceea ce întîlnim în ţară, dar sînt mulţumit de echipă, chiar dacă n-am marcat. Trebuie să fim de acord cu convocările la echipa naţională. Aşa era şi pe vremea lui Ceauşescu, nu-ţi convenea, dar trebuia să fii de acord cu el" (Sorin Cârţu, director tehnic CSU Craiova)

"Craiova poate prinde cupele europene, are echipă foarte performantă" (Gigel Bucur, atacant Kuban)

CS Universitatea - Kuban 0-0
CSU: Bălgrădean - Dumitraş (S. Achim 80), Frăsinescu (Izvoranu 74), Kay (Acka 74), Vătăjelu - Madson, Brandan (Briceag 52) - Mateiu (Băluţă 74), Bawab (Cîrstea 74), Tîrnăcop - Herghelegiu (An. Ivan 67). Antrenor: Emil Săndoi

Inbox
- Kay s-a întors de la Cupa Africii, celălalt internaţional al oltenilor de la "naţionala" Capului Verde, Nuno Rocha, mai întîrziind din cauza unor probleme cu viza de Turcia.
- Tehnicienii craiovenilor şi-au împărţit benzile terenului: Săndoi a condus echipa de pe bancă, directorul tehnic Cârţu de pe cealaltă latură a gazonului.
- La Kuban au jucat în repriza secundă şi internaţionalul român Gigel Bucur, dar şi colegul lui Cristiano Ronaldo de la "naţionala" Portugaliei, Hugo Almeida. "Din vară, poate mă întorc în ţară", a spus Bucur. "Gigel este fotbalist bun, mi-am dat seama deja, sperăm să dăm multe goluri împreună", a comentat lusitanul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
augustuscaesar
augustuscaesar  •  04 Februarie 2015, 05:36

de acord ca nu e bine ca nu marcam dar sa nu uitam scopul acestei pregatiri . echipa se aseaza, se construieste si ce fundament este mai bun decit o aparare solida ? n-as fi fost mai linistit daca echipa incasa o droaie de goluri si mai marcam si noi ceva ! avind in spate echipa legata poti incerca sa faci ceva in fata. doar ca ma gindesc ca e f greu sa gasesti acel virf eficient si sa-l pui in valoare , in principiu avem la echipa atacanti care chiar au facut ceva pe unde au mai fost- nu putem nega asta ! poate garanta cineva ca daca aducem acum atacantul x rezolvam pb ineficientei ?

craioveanu91
craioveanu91  •  03 Februarie 2015, 20:16

forza STIINTA

rolando
rolando  •  02 Februarie 2015, 17:39

AUTOBAZA si atat ! :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează