FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

DINAMO - HAJDUK SPLIT 0-2 // Nicăieri ca la Dinamo! Declarație amuzantă a căpitanului-surpriză desemnat de Mircea Rednic: „Adevărul e că nici nu știu numele tuturor”

Ioan Filip, în dreapta, a purtat banderola la amicalul cu Hajduk // Sursă foto: hajduk.hr
Ioan Filip, în dreapta, a purtat banderola la amicalul cu Hajduk // Sursă foto: hajduk.hr

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 20:06

Dinamo n-a avut nicio șansă în primul amical din această iarnă, „câinii” fiind învinși clar de Hajduk Split, 0-2.

Mircea Rednic a surprins la testul de azi, alegând să-i ofere banderola mijlocașului Ioan Filip, 29 de ani, primul transfer realizat de Dinamo în această iarnă. Fost campion cu Oțelul, acesta a trasat concluziile după eșecul cu Hajduk, oferind și o declarație amuzantă. 

„Contează şi scorul pentru moralul nostru, dar cea mai importantă a fost mişcarea.  Terenul a fost bun, ne-am mişcat bine cu o echipă bună, de tradiţie. Cred că a fost un antrenament bun. Este un sentiment frumos să port banderola, pentru că este o echipă mare şi să fiu şi căpitan este o onoare mare pentru mine.

Suntem mulţi jucători noi în echipă, trebuie să ne omogenizăm mai bine. Avem o perioadă scurtă să facem acest lucru, nu trebuie să ne găsim alibiuri şi să încercăm să ne închegăm cât mai repede. Adevărul este că nu ştiu numele tuturor, dar o să avem două săptămâni aici în cantonament şi o să ne învăţăm unii pe alţii”, a declarat Ioan Filip, la TV Telekom Sport.

Vezi și: DINAMO - HAJDUK SPLIT 0-2 // 4 concluzii după primul amical al lui Dinamo: cine s-a remarcat, unde au impresionat „câinii” + tinerii l-au dezamăgit pe Rednic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dvd1
dvd1  •  13 Ianuarie 2019, 23:31

retrageti Dinamo din campionat imediat. Atit a mai ramas de facut. Anul asta retrogradarea e sigura 100%.

mariuss72
mariuss72  •  13 Ianuarie 2019, 21:22
Postat de Adrian Fulgos pe 13 Ianuarie 2019, 21:07

In cazul asta de ce a fost desemnat căpitan? Căpitanul nu trebuie neapărat sa fie cel mai bun fotbalist. Trebuie sa fie un leader, un conducator, o persoana cu viziune. Un tampon intre jucatori si conducere. Un antrenor inteligent isi lasa jucatorii sa-si aleaga capitanul. Nu-l desemneaza. Rednic este un antrenor din Neanderthal. Departe de cerințele fotbalului mondial. Trist.

Nu ti se pare ca te cam iei prea in serios? A fost un meci de pregatire, e normal sa se incerce lucruri noi. Auzi la el antrenor din Neanderthal...dar Petrescu ce o fi fata de el, cu apucaturile alea de isteric? Apoi, tot fotbalul nostru e la ani minune de cerintele fotbalului mondial. Trist, dar uneori vorbiti doar ca sa dati din gura.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  13 Ianuarie 2019, 21:17
Postat de dinamo_forever_77 pe 13 Ianuarie 2019, 21:17

Pai, da....si el este. Doar ca inca nu si-a cunoscut cum trebuie toti colegii. Lifer te nasti....dar na, ce sa sti tu ?

lider

Vezi toate comentariile (9)
Comentează