FOTBAL  »  AMICALE  »  FC VASLUI

Doar egal cu MTK Budapesta » Varela a revenit cu gol la FC Vaslui

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 15:50

Fernando Varela a revenit cu gol la echipa de club, în partida amicală terminată la egalitate. FC Vaslui a remizat contra formaţiei maghiare, MTK Budapesta, scor 1-1.

Prima repriză a aparţinut vasluienilor, care şi-au creat multe ocazii de gol, doar una singură fiind fructificată de Fernando Varela, care a reluat cu capul în poartă. După pauză, Viorel Hizo a dat posibilitatea mai multor jucători să evolueze, iar aceştia nu au reuşit să menţină avantajul stabilit la pauză, astfel că adversarii au restabilit egalitatea pe tabelă, scor 1-1.

FC Vaslui a început partida cu: Cerniauskas - Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu - N’Doye, Caue - N.Stanciu, Nedzipi, Antal -Temwanjera. După pauză au intrat restul jucătorilor apţi de joc.

Pe 14 februarie, formaţia vasluiană va întîlni pe Slavia Sofia. Ultimele jocuri sunt programate pe data de 16 februarie cu Krilya Sovetov, şi pe 19 februarie, împotriva celor de la Kuban Krasnodar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează