FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - AMKAR PERM 0-1

Eterna problemă » O eroare copilărească în defensivă a dus la înfrângerea cu Amkar Perm, 0-1

Nedelcearu nu a reuşit momentan să-l facă uitat pe Puljici // Foto: Raed Krishan
Nedelcearu nu a reuşit momentan să-l facă uitat pe Puljici // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2016 00:00

O eroare copilărească în defensivă, aseară, a adus înfrângerea în ultimul amical din Slovenia al dinamoviștilor, 0-1 cu Amkar Perm.

"Câinii" au încheiat aseară, în Slovenia, amicalele verii lui 2016. Cu o înfrângere, 0-1 cu Amkar Perm, locul 11 în ultima ediție a primei ligi din Rusia, dar și cu multe semne de întrebare pentru Ando și compania.

Defensiva s-a clătinat din nou, iar la capătul unei faze simple, de parcă ar fi fost un antrenament, o centrare de pe dreapta, reluare a extremei stânga și gol simplu al lui Salughin, din doi metri, au scris soarta partidei.

Rușii au avut și o bară în prima repriză, prin Komolov (25), Penedo s-a mai întrebuințat serios în câteva rânduri, dar Dinamo a pus și probleme în atac, salvarea pentru sezonul ce stă să înceapă.

Nu Gnohere a ieșit la rampă - a făcut-o doar cu anonimii nevinovați de la Zelejniciar -, ci Patrick Petre, cu o șansă de a egala, alături de puștiul roș-albilor Paul Anton și Mihai Popescu fiind aproape de a înscrie.

"Suntem la 75-80 la sută din capacitate"

Ce-a spus Andone după meci, la finele cantonamentului:

  • "Concluziile sunt clare. Mai avem nevoie de câțiva jucători. Vrem un atacant, suntem în discuții și cu un fundaș. Ne trebuie minimum un atacant. Dacă se accidentează Gnohere ce facem?!"
  • "Suntem în discuții de vreo două săptămâni cu vreo trei. Dar iată că deciziile se iau foarte greu. Important e să vină jucătorii. Echipa a avut momente foarte bune în ultimul amical. Cred că suntem la 75%-80% din capacitate. Nu cred că până la primul meci oficial vom fi 100%"
  • "Putem juca 4-3-3 fără probleme. La fel putem face și 4-2-3-1. Dar depinde de jucătorii pe care îi vom avea"
  • "Mi-aș dori ca Rapid să rămână în Liga 1. Vor fi derby-uri frumoase. Te duci cu plăcere în Giulești"
  • "Toate meciurile tari le vom juca pe Arena Națională. Restul pe Dinamo. Dar în ianuarie intră în renovare. Să vedem ce va fi. Poate vom juca numai pe Arena Națională. Am cam 8 titulari fixați, mai sunt vreo 3 locuri unde nu știu".

"Cu Dinamo am încheiat-o"

Ante Puljici este istorie pentru Dinamo, a spus ieri croatul clar, pentru Gazetă: "În următoarele zile, voi cunoaște viitoarea mea destinație, nu știu dacă voi continua la Gent. Cu Dinamo am încheiat discuțiile, nu mă voi întoarce în România. Nici nu știu cât am fost dorit, în fine. Cu Steaua a fost o discuție, doar atât. Voi juca într-un campionat puternic". Puljici, 28 de ani, are oferte din Turcia și din Franța.

Kone a plecat în Emirate

S-a lămurit situația lui Hamed Kone, atacantul de 28 de ani aflat și pe lista "câinilor", și pe a Stelei, la un moment dat. Fostul jucător al Voluntariului a ales să-și continue cariera în țările arabe, așa cum a anunțat Gazeta în urmă cu zece zile.

Kone a semnat cu Dibba Al Fujairah, locul 10 în Emiratele Arabe Unite. Hamed a semnat pe doi ani, iar Voluntariul va primi aproape jumătate de milion de euro în schimbul lui.

Dinamo - Amkar Perm (Rusia, I)    0-1

A marcat: Salughin (57)

Dinamo: Penedo - Corbu, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip – I. Șerban, Busuladzici, P. Anton – D. Rotariu, Gnohere, P. Petre. Antrenor Ioan Andone. Au mai jucat: Brănescu, Dudea, Târcoveanu, A. Marc, V. Lazăr, Palici, M. Popescu și Olteanu.

Amicalele și marcatorii "câinilor" în vara lui 2016

  • Dinamo - Samtredia 1-5 (Lazăr)
  • Dinamo - Osijek 0-0
  • Dinamo - Zelejniciar Maribor 11-0 (Dudea, Palici, Rotariu (2), P. Petre (3), Nedelcearu, Gnohere (3))
  • Dinamo - Dinamo Moscova 5-0 (Rotariu (2), Hanca, Palici, P. Petre)
  • Dinamo - Zoria Lugansk 0-0
  • Dinamo - Celje 1-1 (Oliva)
  • Dinamo - Amkar Perm 0-1

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  12 Iulie 2016, 14:30

Subtire rau lotul lui Dinamo! Aici se vede mai clar motivul despartirii de Rednic: acesta a cerut buget de investitii pentru aducerea unuor jucatori cu care sa atace titlul, Andone a tacut chitic, ia un salariu bunicel si-si vede de treaba. Nicio sansa pentru a intra cu sanse in lupta la titlu.

calinescu_
calinescu_  •  12 Iulie 2016, 09:17

NE TREBUIE FUNDAS DREAPTA .....!!!!! *** NU-L READUCETI PE LAURENTIU RUS DACA NU AVETI BANI DE ALTII .....!!!! LA INCHIDERE TREBUIE UN MIJLOCAS CU EXPERIENTA DE TIPUL LUI GABY MURESAN ....!!!! PALICI E FOTBALIST DE 60 DE MINUTE SI CARE POATE JUCA DOAR IN SPATELE VARFULUI PENTRU ULTIMA PASA , EL NU POATE LA INCHIDERE ....!!!! ANTON E CEA MAI MARE DECEPTIE ....!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close