FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - STURM GRAZ 3-3

Evoluţia lui Chiricheş i-a alarmat pe doi foşti mari stelişti: "Sînt semne mari de întrebare în privinţa lui"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 22:20

Vlad Chiricheş a avut cîteva greşeli prin care i-a pus în poziţii bune pe austriecii de la Sturm Graz în meciul terminat la egalitate, 3-3. Evoluţiile fundaşului în partidele amicale îl îngrijorează pe Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei.

"Sînt semne mari de întrebare în privinţa lui Chiricheş. El trebuie să se preocupe de ceea ce trebuie să facă un fundaş central. Dacă face aşa poate să joace şi la Milan. Dar altfel...", a spus Ienei la Digi Sport Special.

Şi Ilie Dumitrescu a remarcat ezitările din apărarea lui Reghecampf: "Sînt cîteva greşeli în organizarea defensivă. Asta este îngrijorător. Trebuie să rezolvăm aceste greşeli pentru că altfel vom avea probleme în meciurile cu Ajax".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
gabryel28
gabryel28  •  02 Februarie 2013, 13:59

o cacealma de jucator!! GSP la transferat pe la milan la madrid sau moscova dar poate juca multi ani in ghencea !!

slughita_i_guardiola
slughita_i_guardiola  •  02 Februarie 2013, 09:22

100 de milioane de miliarde de catralioane de tone de euro:)

kily
kily  •  02 Februarie 2013, 09:10

numai branzarii au vazut in asta fundas! cine l'a urmarit atent si mai are si putina idee despre ce trebuia sa joace si sa faca un fandas central, constata cu usurinta ca nu are valoare de steaua. asa petarda cum este, s'a scos cu o actiune cu mingea la picior in meciul pierdut de steaua la vaslui si foarfeca din meciul cu molde... in rest? evolutii sub orice critica, penibile, jenante... atat la steaua, cat mai ales, la nationala. problema este ca steaua a avut fundasi centrali adevarati si i'a matrasit (iliev, geraldo, martinovici) ca sa le faca loc ciurucurilor de chiriches si gardos, iar acum toata apararea sta in szukala! pentru ca nici laterali si portar nu are steaua!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează