FOTBAL  »  AMICALE  »  FC VASLUI

FC Vaslui, umilită de fosta adversară a Stelei, FC Copenhaga (0-4)

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 22:33

Vasluienii au pierdut ultimul joc de la Copa del Sol, cu FC Copenhaga, cu scorul de 0-4 la capătul uneii evoluţii modeste.

Aceasta a fost cea mai usturătoare înfrîngere din ultimul an. Elevii antrenorului Viorel Hizo au pierdut cu scorul de 0-4, rezultat stabilit încă din prima repriză.

Galben-verzii au încercat să reducă din handicap în partea a doua, însă Nedzipi ('50) şi Caue ('80) nu au reuşit să marcheze, bifînd singurele ocazii ale Vasluiului.

De remarcat că Sînmărtean a părăsit terenul după minutul 11, iar N'Doye a fost lăsat pe teren pînă în minutul 25. Marius Niculae nu a fost folosit în partida cu Copenhaga, atacantul vasluienilor avînd şanse să părăsească echipa încă din această iarnă, avînd ofertă de la Sporting Lisabona.

Viorel Hizo a mizat pe următorul unsprezece: Straton - Milanov, Balaur, Charalambous, Sălăgeanu - N'Doye, Caue - Buhăescu, Jumisse, Sînmărtean - Temwanjera. În repriza secundă au mai intrat: Zsiga, R.Costin, Nderim Nedzipi, Cerniauskas, Popovici,Heil, Stan.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
neuer1606
neuer1606  •  31 Ianuarie 2013, 14:39

Hopa, unde este Zidane Sînmărtean???:))))))))))))))

psyk3
psyk3  •  31 Ianuarie 2013, 11:40
Postat de forumeer pe 31 Ianuarie 2013, 09:19

1. Omu' are dreptate, Copenhaga e o formatie de super-clasa, care a reusit intr-un singur sezon ce n-au reusit toate echipele romanesti care au evoluat in UCL pana acum: sa treaca de grupe. Cu atat mai mare e meritul Stelei ca a scos o formatie ce acum 2 ani juca cu Chelsea in optimile de finala ale UCL. 2. Vaslui nu a jucat cu rezervele. In afara de Antal si Celeban, a avut in teren tot ce poate alinia mai bun acum. 3. Invata totusi sa scrii "Ferencvaros", e o formatie mult mai cunoscuta si mai de traditie in Europa decat echipa ta preferata, o echipa ce are in palmares un trofeu european. Acorda-i un minim de respect si invata sa-i scrii corect denumirea.

Nu au jucat, Antal, Celeban,Stanciu,Varela,M.Niculae,Sabrin Sburlea.. Sanmartean s'a accidentat in min 10...deci fara el ..deci mai mult de jum de echipa.. si toti titulari.

psyk3
psyk3  •  31 Ianuarie 2013, 11:35
Postat de ultras.nationalist pe 31 Ianuarie 2013, 08:41

si valoarea Stelei s-a vazut cand a pierdut cu ferentvaros si Qabala....nu? Vasluiul pe langa faptul ca a jucat un amical a mai si jucat cu rezervele!

e adevarat Vasluiu a jucat cu mai multe rezerve.. mai au plecati si pe la Cupa Africii.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează