FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

Flavius Stoican, bucuros după succesul cu Lokomotiv Plovdiv: "Asta să fie problema!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 19:48

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, este bucuros după victoria la scor a echipei sale împotriva lui Lokomotiv Plovdiv, scor 6-1.

"Sînt mulţumit că am arătat atitudine. Ne întoarcem în ţară, va fi încă o serie de antrenamente, pentru că mai sînt doar 2 săptămîni şi începe campionatul.

Eu am încredere mare în Rotariu, ştiu ce fel de băiat este. Sînt foarte mulţumit de toţi jucătorii. Am creat o familie şi asta e cel mai important.

Stăm foarte bine în toate compartimentele. Toţi şi-au făcut foarte bine treaba.

Mi-aş dori ca jucătorii să fie mereu în formă bună şi să am eu mereu probleme în alcătuirea echipei din cauza asta", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
solomon_i
solomon_i  •  09 Februarie 2014, 10:24
Postat de bvd_magheru pe 08 Februarie 2014, 22:10

Imi curge o lacrima . Nu una de tristete . Una care imi elibereaza tensiunea acumulata in toti acesti ani de tristete . Eu mi-am facut datoria si cind eram copil si adolescent . Imi luam steagul si direct in mijlocul galeriei la tribuna a doua in apropiere de unde se afla PCH-ul acuma la peluza Catalin Hildan . Mi se umfla sufletul de bucurie cind vad ce frumoasa galerie avem acuma desi nu au avut sansa mea care l-am prins pe dumitrache, lucescu , dinu , nunwaileri, etc... E timpul vostru copii nostrii . Bucurati-va de dynamo .

Frumos ! Cu conditia sa-ti respecti si rivalii.

cainerau1953
cainerau1953  •  09 Februarie 2014, 01:52
Postat de 1745flo pe 08 Februarie 2014, 22:41

Care Dynamo? Houston Dynamos?:)))

dynamo dresda :)))

leonv
leonv  •  09 Februarie 2014, 01:39

Ce curat este acest thread fara gunoaiele echipei denumite RUSINEA EUROPEI DIN CL ,mai ales a acelui individ scelerat care are mai multe conturi pe acest site fan a lui stelemeaua si sta nonstop pe site si ii injura pe toti care nu tin cu steOAIA.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează