FOTBAL  »  AMICALE  »  DEBRECEN - DINAMO 6-0

Flavius Stoican şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Debrecen: "Am văzut mai multe defecte decît calităţi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 18:29

Dinamo a fost umilită într-un amical în Ungaria, cu Debrecen, scor 0-6, iar antrenorul Flavius Stoican a vorbit după partidă, trimiţînd "săgeţi" către propriii jucători, pe care i-a băgat în şedinţă imediat după meci.

"Azi am observat că avem multe carenţe. Mă refer că sînt mulţi jucători care au avut meciuri mai puţine şi acum voiam să-i evaluez, însă mai e mult de muncă. Le-am spus băieţilor să nu se mai plîngă şi să nu mai dăm vina pe oboseală.

Important este că am ajuns la concluzia că este greu fără cinci jucători de bază. (n.r. Bunoza, Bilinski, Marius Niculae, Naumovski şi Elhamed). Boubacar a avut un meci nereuşit şi de aceea l-am schimbat.

Acum ştiu pe cine să mă bazez în meciurile oficiale. Cei care nu jucau aveau impresia că în meciurile oficiale ar fi putut face mai mult, dar acum şi-au dat seama că mai au mult de muncă. Acum îmi e mai uşor să fac un prim 18, pentru că am văzut mai multe defecte decît calităţi", a spus Flavius Stoican la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
bianconerri
bianconerri  •  30 Martie 2015, 22:45
Postat de khal_37 pe 28 Martie 2015, 21:05

Bunoza, Bilinski, Marius Niculae, Naumovski şi Elhamed...astea sunt vedetele lui dinamo___

Ce te tot bagi ca snurul de la tanga? Nu mai are stana site? Vezi de treaba ta, numai sa papi kk intri.

bianconerri
bianconerri  •  30 Martie 2015, 22:42
Postat de sakamoto pe 28 Martie 2015, 19:45

Dinamu rusinea Europei! Dl Khuru-penalul- cind a matrasit Poli Timisoara in liga a 5-a pt datorii-platibile-de 8-9 milioane de euro, ne explica parinteste, ca dinamu isi plateste datoriile, de aceea nu-i trimite pe militieni in liga a 5-a. Si-au platit dinamu datoriile, mascariciule Khuru? Nu! Le-a anulat onoratul tribunal bucuresti, 16 milioane de euro datorie. Mafie! Fotbal Mafiot! Poate Dl Johannis pune DNA-ul sa faca ordine, sa-i salte pe Mafioti si sa-i duca la Bulau. Niciodata in Romania n-a fost atita batjocura, atitea abuzuri! Fotbal murdar, o cloaca infecta!

SEpukule, ai gresit cu ,,rusinea europei,,. E altcineva ,,performera,, in UCL. Record absolut. Mai goagaleste si o sa dai de ceva cu 8 colturi.

navzar_t
navzar_t  •  28 Martie 2015, 23:24

Cica Boubacar a facut un meci nereusit... pai asta nu a mai facut un meci reusit de cand facea cuplu la mijloc cu Issa Ba. Se intrece in declaratii penibile de fiecare data cand ia cuvantul, sa-i puna cineva interdictie la microfon. Daca vrei sa faci ceva bun pentru Dinamo, da-ti demisia!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close