FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI - OFK BELGRAD 1-1

FOTO ACS Poli a făcut un egal care îi dă speranțe! Bănățenii au remizat cu OFK Belgrad

Foto: Adrian Pîclișan +6   FOTO
Foto: Adrian Pîclișan

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 21:32

Fără a cunoaște sigur eșalonul în care va juca în acest sezon ACS Poli a disputat azi primul amical al verii. Adversar a fost OFK Belgrad, formație picată și ea de pe prima scenă.

S-a încheiat 1-1 însă a fost o remiză ușor amară pentru timișoreni, care au avut mult mai multe șanse decât oaspeții sârbi. Pentru bănățenii pregătiți de Ionuț Popa, care a mizat azi pe o serie de jucători recent transferați, urmează mâine o nouă verificare.

În prima parte timișorenii au fost cu ocaziile, dar nu și cu golurile. Mai mult, elevii lui Popa au ratat și un penalty. Elek a fost faultat în careu și s-a dictat eliminare, însă jucătorul sârb a fost înlocuit conform înțelegerii. Execuția de la punctul cu var a nou-sositului Vraciu a izbit bara apoi mingea a fost reluată imprecis de același Elek.

Oaspeții au replicat însă în partea a doua. După o bară și în contul lui OFK a venit și deschiderea de scor. S-a făcut 0-1 în minutul 61 în urma reușitei lui Rajevac. Până la urmă ACS Poli a egalat peste un sfert de oră prin Bocșan, care a trimis cu capul sub bară după o lovitură de colț. Timișorenii puteau să și câștige pe final dar șutul lui Sorescu a lovit de asemenea bara.

Joi ACS Poli se testează din nou, de această dată în fața divizionarei C Viitorul Domnești, de la aceeași oră, 18.00, și pe același stadion, ”Dan Păltinișanu”.

ACS Poli Timișoara: Smaranda – Bocșan, Cânu, Șeroni, Neagu – Artean, Ignea – Vraciu, Croitoru, Vădrariu – Elek.
Au mai intrat: Curileac, Aiolfi – Sorescu, Motreanu, Mailat, Drăghici, Poparadu, Velcotă, Bîrnoi și Popovici.
Antrenor: Ionuț Popa

OFK Belgrad: Lazovic – Stojkovic, Siskov, Planic, Sarenac, Batinica, Markovic, Tapuskovic, Stajic, Duronjic, Gigic.
Au mai intrat: Vranes – Todorovic, Matovic, Sredojevic, Denkovic, Cuckic, Jankovic, Galijas, Rajevac.
Antrenor: Slavko Matici

IONUȚ POPA, NEMULȚUMIT: ”UN REZULTAT MINCINOS”

Antrenorul lui ACS Poli nu era încântat de rezultat, tocmai din cauza ratărilor.

”E un rezultat mincinos pentru că noi am avut atâtea ocazii. Putea să fie o diferență mare. De joc sunt oarecum mulțumit pentru că echipa a terminat o perioadă de pregătire de două săptămâni făcută la Timișoara în care s-a acumulat normal o oboseală.

Dacă ar fi să-i scuzăm pe jucători e că au evoluat pentru prima dată împreună… Omogenitatea are de suferit, sunt multe lucruri de pus la punct și nu în ultimul rând concentrarea la finalizare. Azi am ratat și 11 metri, am ajuns rapid la poarta adversă, ne-am creat situații”, a declarat Ionuț Popa.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează