FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID - ACS CERNICA 6-1

FOTO CioliGol » Ciolacu a strălucit la amicalul Rapidului cu ACS Cernica, 6-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 12:16

Elevii lui Marian Rada s-au distrat cu echipa de liga a treia ACS Cernica, 6-1, remarcatul giuleştenilor fiind tînărul Andrei Ciolacu, autorul a două goluri de senzaţie


Marian Rada şi-a trezit "grădiniţa" de dimineaţă şi a prezentat-o fanilor în amicalul jucat la Cernica cu echipa locală, ACS Cernica (Liga 3). Pe o vreme deloc prielnică, giuleştenii s-au încălzit de la spectacolul pirotehnic al celor peste 1.000 de spectatori care au cîntat tot meciul.

Chiar dacă a început cu o echipă formată în mare parte din "supravieţuitorii" insolvenţei, MVP-ul meciului a fost tînărul atacant Andrei Ciolacu (20 de ani), care a marcat o "dublă". Grigorie şi Herea au stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru Rapid, dar giuleştenii au explodat în repriza secundă, cînd au marcat de 4 ori. Adrian Grigore şi Pancu din lovitură liberă şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor alături de Ciolacu.

Cel alintat "Cioli" de către banca tehnică a început titular în banda stîngă. El a fost schimbat la pauză, dar a revenit pe teren şi a înscris de două ori în urma unor acţiuni spectaculoase. Atacantul rapidist a arătat că s-a acomodat pe noua poziţie, după ce a fost reprofilat de către Marian Rada în cantonamentul din Spania, şi pare a fi pariul Rapidului pentru retur.

Rapid - ACS Cernica (Liga a 3-a) 6-1
Au marcat pentru giuleşteni: Grigorie (12), Herea (29), Ad. Grigore (65), Pancu (69), Ciolacu (88, 90)
Rapid: Pecanha - Al. Coman, Abrudan, Oros, N. Vasile - N. Grigore - Martin, E. Dică, Grigorie, Ciolacu - Herea. Antrenor: Marian Rada. Au mai jucat: Drăghia, Ad. Grigore, E. Stanca, Dăescu, Mardare, Fl. Călin, C. Păun, A. Matei, I. Voicu, Pancu.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
jay_kay
jay_kay  •  18 Februarie 2013, 17:57

am avut mai multi suporteri la un meci cu o echipa de liga a 3 a decat are dinamo la un meci acasa in liga1... si referitor la steaua, 1000 de rapidisti fac cat 100.000 e stelisti obositi si samantari, nu poate exista nici un dubiu ca nu este asa...

smeu
smeu  •  17 Februarie 2013, 18:31

Peste 1000 de fani la un amical cu o echipa din Liga a 3a in deplasare. Nu ma asteptam, ma bucur!

krncevic
krncevic  •  17 Februarie 2013, 17:20
Postat de rad1cal pe 17 Februarie 2013, 11:29

joaca dimineata, se pregatesc pentru liga a doua

decat sa tin cu o echipa despre care sa ma intreb seara la culcare daca a castigat pe bune sau a umblat nea jiji la adversari mai bine la matineu cum zici tu. nu-i asa ca esti de la tara, adik SATEAN si ca tii cu steaua? FZR!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează