FOTBAL  »  AMICALE  »  CONCORDIA CHIAJNA

FOTO Egal pentru Chiajna în amicalul cu Grasshopper Zurich, scor 2-2

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 17:11

Concordia Chiajna a bifat prima remiză în amicalele din Turcia, după 2-2 cu elvețienii de la Grasshopper Zurich, la finele unei partide echilibrate.

Găsit bine de Batin în partea stângă a atacului, Bumba a trecut lejer de doi adversari și a șutat perfect în unghi, din colțul careului de 16 metri (min. 17).

Al doilea gol al elevilor lui Moldovan i-a aparținut lui Batin, în minutul 32, când a finalizat perfect un contratac al croatului Babic.

Până la pauză elvețienii au redus din diferență după o gafă în apărarea Concordiei, marcator Kapic. În partea a doua, Jeffren a stability scorul final (min. 73) cu un șut imparabil din lovitură liberă.

Concordia a început în formula: Caparco - Albu, Manasse, Bărboianu, Patache - Bucșa, Babik, Bumba, Deaconu - Grădinaru, Batin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează